Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Ο Κάρλος ήταν πολύ γενναιόδωρος»


 

Ευγνώμων δήλωσε ο Λάντο Νόρις για την πολύτιμη βοήθεια του πρώην συμπαίκτη και φίλου του, Κάρλος Σάινθ, ο οποίος τον βοήθησε να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και να πανηγυρίσει δίπλα του στο βάθρο.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren ξεκίνησε από την τέταρτη θέση, με το βλέμμα καρφωμένο στο βάθρο.

Με την πρώτη τετράδα των ΣάινθΡάσελΝόρις και Χάμιλτον να φαίνονται σταθεροί παρά το γεγονός ότι η τετράδα καλυπτόταν από μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα, το ζεύγος της Mercedes με νέα μέση γόμα, αγωνίστηκε στη συνέχεια κάτω από το Virtual Safety Car.

Αυτό άφησε τον Νόρις σε μια μάχη για το βάθρο, καθώς οι πολύ πιο γρήγοροι Ράσελ και Χάμιλτον προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τα φρέσκα ελαστικά τους για να προσπεράσουν αυτόν και τον Σάινθ στους τελευταίους γύρους.

Ωστόσο, με τον Ισπανό οδηγό της Ferrari να επιτρέπει στον Νόρις να παραμείνει στην ζώνη του DRS του, αυτή η επιπλέον ταχύτητα στην ευθεία σήμαινε ότι ήταν σε θέση να συγκρατήσει τις δύο Mercedes πίσω του, εξασφαλίζοντας τη 2η θέση έως την καρό σημαία.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά ο Κάρλος ήταν πολύ γενναιόδωρος στην προσπάθεια του να με βοηθήσει να πάρω DRS, να βοηθήσει τον αγώνα μου και κατ’ επέκταση τον δικό του», είπε χαρούμενος ο Νόρις.

Το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής (17/09) βρήκε τον Νόρις να τερματίζει για τρίτη φορά στο βάθρο τη φετινή σεζόν, καθώς αυτός και η McLaren τώρα κοιτούν μπροστά στο Ιαπωνικό Grand Prix του Σαββατοκύριακου (23/09-24/09) στη Suzuka.//ΦΚ.



Source link