Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο ιδιοκτήτης Βίρτους αποκάλυψε το λόγο του “διαζυγίου” με τον Σκαριόλο


 

Το λόγο της αποχώρησης του Ισπανού τεχνικού από τον πάγκο της ιταλικής ομάδας αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας από την Μπολόνια αποκάλυψε σε δηλώσεις που παραχώρησε πως οι συζητήσεις που έκανε ο Σέρτζιο Σκαριόλο με Ρεάλ Μαδρίτης και Τορόντο Ράπτορς, ήταν σημαντικός λόγος για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των Ιταλών.

Ο Μάσιμο Τζανέτι λοιπόν, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως δεν… ξεχνάει τις συζητήσεις του Ισπανού προπονητή με άλλες ομάδες, ενώ δεσμευόταν από ένα συμβόλαιο και τόνισε παράλληλα πως η μείωση του μπάτζετ της ομάδας αποτελεί επίσης… αγκάθι για τη σχέση των δυο πλευρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Τζανέτι:

«Σήμερα παρουσιάζουμε τον νέο μας προπονητή και χρειάστηκε να ακούσω τον κόσμο για να τον προσλάβουμε. Επίσης μιλήσαμε με τον Ντε Ραφαέλε, αλλά επιλέξαμε τον Μπάνκι και εκείνος είπε αμέσως το “ναι”. Όταν έρχεσαι εδώ θα πρέπει να έχεις μεγάλη επιθυμία να είσαι μέλος της οικογένειας. Η Βίρτους είναι η πιο σημαντική ομάδα στην Ιταλία και δεν είναι το ίδιο με τις άλλες».

Αναφορικά με τον Σέρτζιο Σκαριόλο, είπε: «Θεωρώ τον Σκαριόλο έναν εξαιρετικό προπονητή και τον υπερασπίστηκα μέχρι το τέλος. Αλλά, δεν μπορούσα να ξεχάσω τις συζητήσει με Ρεάλ Μαδρίτης και Ράπτορς και πιστεύω ότι η ομάδα και φέτος είναι δυνατή και είναι χτισμένη από τον Σκαριόλο. Τον περασμένο Οκτώβριο ήθελε να θέσει εκτός ομάδας τους Μίλος Τεόντοσιτς και Μάρκο Μπελινέλι, καθώς τους θεωρούσε αρκετά μεγάλους. Το φετινό μπάτζετ θα είναι πιο χαμηλό, αλλά δεν ήταν δική μου επιλογή. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις επενδύσεις που κάναμε στη γυναικεία ομάδα».//Γ.



Source link