Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο διάσημος μαέστρος Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ χαστούκισε τραγουδιστή: Ακύρωσε τις εμφανίσεις του και θα ζητήσει ψυχολογική βοήθεια

Ο διάσημος Βρετανός μαέστρος Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ, 80 ετών, ανακοίνωσε χθες ότι ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις που είχε προγραμματίσει για φέτος και θα αναζητήσει ψυχολογική στήριξη αφού, σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, χτύπησε έναν τραγουδιστή, στα τέλη Αυγούστου, σε ένα φεστιβάλ στη Γαλλία.

Ο Γκάρντινερ, που θεωρείται από τους πρωτοπόρους του νεομπαρόκ, βρέθηκε στο επίκεντρο ενός σκανδάλου αφού βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι χαστούκισε τον βαρύτονο Ουίλιαμ Τόμας επειδή βγήκε από τη σκηνή από τη λάθος έξοδο στο φεστιβάλ της Κοτ-Σεντ-Αντρέ, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποσύρομαι ώστε να λάβω βοήθεια από ειδικούς, αναγνωρίζοντας ότι την χρειάζομαι εδώ και κάποιο διάστημα» ανέφερε σε ανακοίνωσή του. Ζήτησε επίσης συγγνώμη «από όσους αισθάνθηκαν ότι τους κακομεταχειρίστηκα και από εκείνους που μπορεί να απογοητεύτηκαν από την απόφασή μου να πάρω λίγο χρόνο για να επιλύσω τα προβλήματα μου», προσθέτοντας ότι «λυπάται επειδή προκάλεσε τόση θλίψη».

Ο πολυβραβευμένος αρχιμουσικός, ο οποίος συμμετείχε και στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ τον Μάιο, είχε ακυρώσει επίσης μια εμφάνισή του αυτόν τον Σεπτέμβριο στο θρυλικό φεστιβάλ κλασικής μουσικής του Λονδίνου. Συνεργάτες του απέδωσαν το επεισόδιο με τον Τόμας στον καύσωνα που επικρατούσε εκείνες της ημέρες στη Γαλλία αλλά και στην αλλαγή της ιατροφαρμακευτικής αγωγής του. Ο ίδιος πάντως σε παλαιότερες συνεντεύξεις του είχε αυτοχαρακτηριστεί «ανυπόμονος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link