Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Δήμος Σκοπέλου ενημερώνει για τα αδέσποτα


Από τον Δήμο Σκοπέλου ανακοινώνεται ότι επειδή ο Δήμος δεν έχει καταφύγιο αδέσποτων ζώων, ούτε αρμόδιο υπάλληλο για την περισυλλογή, την μεταφορά και το τάισμά τους, όλα τα παραπάνω γίνονται αφιλοκερδώς, με την αμέριστη βοήθεια της εκπροσώπου του φιλοζωικού σωματείου της Σκοπέλου «Stray Care – Σκόπελος Πολιτισμός Περιβάλλον Ζωοφιλία», κας Αναστασίας Λαμπρόγιαννη και των εγγεγραμμένων εθελοντών του Δήμου (Βανέσσα Ισαάκ, Νίνα Εγγλέζου και Britta Schubring).
Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του προβλήματος των αδέσποτων του νησιού μας και λόγω των ελάχιστων εγγεγραμμένων εθελοντών, παρακαλούμε τους κατοίκους να διευκολύνουν το έργο τους και τον Δήμο.
Συγκεκριμένα, θα θέλαμε όσοι εντοπίζουν κάποιο αδέσποτο που χρειάζεται στείρωση ή έχει πρόβλημα υγείας κτλ., να μην επικοινωνούν με τους εθελοντές, οι οποίοι προσφέρουν ήδη τα μέγιστα, αλλά να επικοινωνούν με το αρμόδιο γραφείο του Δήμου και μετά από συνεννόηση και με τους κτηνιάτρους, να περισυλλέγουν και να μεταφέρουν οι ίδιοι το αδέσποτο στο συμβεβλημένο με το Δήμο κτηνιατρείο «Vet Care – Κτηνιατρική Φροντίδα Ο.Ε.».
Το πρόγραμμα στειρώσεων, εμβολιασμού, σήμανσης και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων του Δήμου είναι σε ισχύ.

Τα τηλέφωνα για οποιοδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για το πρόγραμμα των αδέσποτων του Δήμου είναι: 2424350106 και 2424350107.
(Υπενθυμίζουμε ότι όποια/όποιος θέλει να συμπεριληφθεί στο μητρώο εθελοντή φιλόζωου του Δήμου μας, μπορεί να συμπληρώσει την ειδική αίτηση εθελοντή φιλόζωου την οποία θα βρει στην ιστοσελίδα του Δήμου μας https://www.skopelos.gov.gr, και να την αποστείλει στα email: [email protected] ή [email protected]).

The post Ο Δήμος Σκοπέλου ενημερώνει για τα αδέσποτα appeared first on Magnesia News.



Source link