Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Γουόκερ σκέφθηκε δύο φορές να αποχωρήσει από την εθνική Αγγλίας

Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αποκάλυψε ότι δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, συζήτησαν με τον Κάιλ Γουόκερ, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα. Οι δύο άνδρες μίλησαν γι αυτό το θέμα, μετά την ήττα από την Γαλλία στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πέρυσι, αλλά και μετά την ήττα από την Ιταλία στον τελικό του Euro 2020.

Ωστόσο, ο 33χρονος δεξιός οπισθοφύλακας δεν σταμάτησε από τα «τρία λιοντάρια» και μάλιστα το περασμένο Σάββατο, στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2024, σημείωσε το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα, μετά από 77 συμμετοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Του είπα να αποσυρθεί δύο φορές από το διεθνές ποδόσφαιρο, μετά το Euro και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Σάουθγκεϊτ στα βρετανικά ΜΜΕ και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι του αρέσει να είναι εδώ. Εάν μιλάμε για παίκτες παγκόσμιας κλάσης στην θέση τους στην ομάδα μας, τότε μάλλον είναι ένας από αυτούς. Νομίζω ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόση αξία έχουμε για εκείνον και πόσο σημαντικός είναι για εμάς. Μάλλον δεν πρόκειται να με ευχαριστήσει που το μοιράζομαι αυτό», σχολίασε ο Σαουθγκέιτ και πρόσθεσε:

«Ο Γουόκερ έχει γίνει ένας ώριμος ηγέτης για την εθνική ομάδα. Όχι μόνο παίζοντας, αλλά και γύρω από την προπόνηση, τον τρόπο που τον ακούω να μιλάει όταν δίνει συνέντευξη, την επιρροή του στην ομάδα και στους νεότερους παίκτες. Νομίζω ότι απολαμβάνει την επιπλέον ευθύνη που είχε στο σύλλογό του και ξέρω ότι είναι έτοιμος να το κάνει και μαζί μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link