Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γέμισε το παρκέ αίματα, αλλά δεν ήθελε να βγει από το ματς




NBA



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γέμισε το παρκέ αίματα, αλλά δεν ήθελε να βγει από το ματς

Ένα κόψιμο στο δεξί χέρι γέμισε το παρκέ του Fiserv Forum αίματα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αρνείται να βγει από το ματς με τους Ρόκετς, αλλά να αναγκάζεται να το κάνει.

Έμεναν 9:40 για το φινάλε του Μπακς – Ρόκετς, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διεκδίκησε το επιθετικό ριμπάουντ μετά από δικό του άστοχο τελείωμα, με τον Τζεφ Γκριν να τον βρίσκει με τα νύχια του στο δεξί χέρι. Ο Greek Freak μάτωσε, προσπάθησε να εξηγήσει στους διαιτητές ότι του έγινε φάουλ και στην προσπάθεια και στη διεκδίκηση της μπάλας, γέμισε το παρκέ αίματα και ενώ δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το staff της ομάδας του Μιλγουόκι, η πληγή του δεν έκλεισε.

Ο Αντετοκούνμπο ήθελε να μείνει στον αγώνα, ωστόσο ο διαιτητής Μπιλ Κένεντι είδε σταγόνες αίμα σε διάφορα σημεία του παρκέ. Ο Γιάννης πήγε στο logo, στο κέντρο του γηπέδου δηλαδή, προσπάθησε με το παπούτσι του να το καθαρίσει και ενώ η κάμερα συνέχισε να δείχνει την αιμορραγία, εκείνος συνέχιζε να αρνείται να βγει από τον αγώνα. Έπρεπε όμως να το κάνει καθώς το πρόβλημα ήταν μεγάλο, όχι τόσο μεγάλο φυσικά για να προκύψει ανάγκη για κάτι περισσότερο από την επί τόπου φροντίδα.



Source link