Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον Γιούμπα Ντιαρά δανεικό από την Κάντιθ

Την απόκτηση του Χαμασιρέ Γιούμπα Ντιαρά, ως δανεικού από την Κάντιθ, ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο 25χρονος μέσος από το Μάλι μεταγράφηκε σε ηλικία 20 ετών στην πρωταθλήτρια Αυστρίας Σάλτσμπουργκ, αλλά εκεί αγωνίστηκε ελάχιστα, καθώς παραχωρήθηκε διαδοχικά δανεικός σε διάφορες ομάδες (Βίνερ Νόιστατ, Χάρτμπεργκ, Λίφερινγκ, Ζανκτ Πάουλι, Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς).

Τον περασμένο Δεκέμβριο εντάχθηκε στην Κάντιθ, υπογράφοντας συμβόλαιο 4,5 ετών, και μετείχε σε πέντε αγώνες της La Liga την περασμένη περίοδο, με την ισπανική ομάδα να αποφασίζει φέτος να τον δώσει δανεικό, ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, παρελθόν αποτελεί ο Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος εντάχθηκε πέρυσι στο δυναμικό της αρκαδικής ομάδας και μέτρησε 22 συμμετοχές τη σεζόν 2022-23, έλυσε το συμβόλαιό του (το οποίο κανονικά έληγε το 2025) και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μπερτόλιο δεν είχε αγωνιστεί καθόλου στα πρώτα δύο φετινά ματς του Αστέρα και φαινόταν ότι ο Μίλαν Ράσταβατς δεν τον είχε στα πλάνα του. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρας φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ισπανό επιτελικό χαφ Φέδε Βίκο, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Λεγανές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Αστέρα Τρίπολης. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα και να φέρω την εμπειρία που διαθέτω, ώστε να φτάσουμε στους στόχους μας. Είμαι ανυπόμονος να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες και τους φιλάθλους μας» δήλωσε ο Γιούμπα Ντιαρά, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την αρκαδική ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link