Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θυμάται την εφιαλτική εμπειρία του παρ’ ολίγον θανάτου του λίγο πριν τον τελευταίο Εξολοθρευτή

Δυστυχώς, παρ’ όλα τα προνόμια του να είσαι διάσημος ηθοποιός και πρώην πολιτικός, υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, και αυτό είναι η υγεία. Φυσικά, οι πλουσιότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε περισσότερη ιατρική φροντίδα και προσοχή, αλλά κανείς δεν είναι πραγματικά ασφαλισμένος έναντι τραγικών ατυχημάτων.

Ο πρωταγωνιστής του «Εξολοθρευτή» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποτελεί εδώ και χρόνια πρότυπο της ανδρικής υγείας και σωματικής δύναμης. Αλλά ο ηθοποιός έχει επίσης μιλήσει ανοιχτά για τις περιπέτειες  που έχει αντιμετωπίσει. Μία από αυτές είναι ένα συγγενές καρδιακό πρόβλημα με το οποίο γεννήθηκε. Το πρόβλημα αυτό έκανε τον Σβαρτσενέγκερ να υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς σε ηλικία 76 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία από τις τρεις, που έγινε μόλις τρεις μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το Terminator του 2019: Dark Fate, παραλίγο να αποβεί μοιραία. Κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης της βαλβίδας, οι χειρουργοί έκαναν λάθος και ήρθαν αντιμέτωποι με απροσδόκητη εσωτερική αιμορραγία, γεγονός που τους ώθησε να εκτελέσουν μια πολύ πιο δύσκολη επέμβαση για να κρατήσουν τον ασθενή στη ζωή.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στο κανάλι The Pump στο YouTube, ένα διαδικαστικό λάθος παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή:

«Είχα πραγματικά φρικάρει. […] Έμοιαζα με ηλίθιο που τσαλαβουτούσε στους διαδρόμους, αλλά η ουσία ήταν ότι πήγαινα γιατί οι γιατροί είπαν ότι πρέπει να γυμνάσεις τους πνεύμονές σου, γιατί αν πάθεις πνευμονία μπορεί να πεθάνεις», θυμήθηκε ο Σβαρτσενέγκερ τη σκληρή διαδικασία ανάρρωσης.

Βέβαια, το άγχος των επερχόμενων γυρισμάτων ήρθε να προστεθεί στον πόνο που ήδη βίωνε ο ηθοποιός. Από το σημείο που δεν μπορούσε να περπατήσει στον διάδρομο του νοσοκομείου χωρίς τη στήριξη του νάρθηκα, κατόρθωσε να επανέλθει σε καλή κατάσταση εγκαίρως για τα γυρίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ηθοποιός είναι γνωστός για την ενασχόληση του με τη γυμναστική και τη θετική του άποψη για τη ζωή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι παρά τις όποιες ιατρικές δυσκολίες, υπάρχουν πολλά ακόμα σπουδαία έργα γι’ αυτόν στο μέλλον.

Μέχρι τότε, αν θέλετε να δείτε τη σωματική διάπλαση και τη φόρμα του Arnold Schwarzenegger καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς Terminator, μπορείτε να ξαναδείτε όλες τις ταινίες με τη σειρά στο Hulu ή στο Amazon Prime Video.

Το τρέιλερ της ταινίας Terminator Dark Fate

Πηγή: The Pump

 



Source link