Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ολοκληρώνεται του Σουλεϊμάνοφ στον Άρη


 

Κάτοικος Θεσσαλονίκης είναι έτοιμος να γίνει ο Ρώσος εξτρέμ, καθώς ο ατζέντης του βρίσκεται ήδη στην πόλη, για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του παίκτη από την Κράσνονταρ στους “κίτρινους”.

Οι πληροφορίες που έκαναν την εμφάνισή τους από την Ρωσία την Τρίτη (5/9) επιβεβαιώνονται. Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ είναι έτοιμος να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του Άρη, ως δανεικός από τους Ρώσους.

Ο ατζέντης του 23χρονου φέρεται να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, ώστε να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της οριστικής συμφωνίας, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας το πολύ, ο Σουλεϊμάνοφ θα είναι επίσης εκεί.

Η συμφωνία μεταξύ Κράσνονταρ και Άρη, αφορά τον δανεισμό του Ρώσου επιθετικού για μία σεζόν, με οψιόν αγοράς του χρόνου το καλοκαίρι.

Ο Σουλεϊμάνοφ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ρωσικής ομάδας, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια δεν υπολογιζόταν καθόλου. Τη σεζόν 2022/23, αγωνίστηκε στη Χαποέλ Μπερ Σεβά, ξανά ως δανεικός και σε 35 εμφανίσεις μέτρησε πέντε γκολ και πέντε ασίστ.

Την πιο προηγούμενη χρονιά, ήταν δανεικός στην τουρκική Γκιρεσουνσπόρ, όπου συμπλήρωσε 32 συμμετοχές, σκόραρε τρία γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ. Με την δική του Κράσνονταρ πάλι, έχει αγωνιστεί σε 124 ματς, σκοράροντας 23 γκολ και μοιράζοντας οκτώ ασίστ.//ΓΑ



Source link