Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι


 

Ο “δικέφαλος του βορρά” αντιμετωπίζει τον Άρη στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League, ολοκληρώνοντας τις προπονήσεις του με έμφαση στην επίθεση.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη στην Τούμπα, με την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου να εστιάζει στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας: 

«Μία ακόμα μέρα σκληρής δουλειάς στη Νέα Μεσημβρία. Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη φτάνει στο τέλος της με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου να είναι έτοιμο για την επανέναρξη.

Η Παρασκευή (15.09) ήταν μέρα επιθετικής τακτικής. Μετά από κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μερικές παρτίδες rondo, οι παίκτες δούλεψαν με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ στο φινάλε έκαναν και πρακτική εφαρμογή σε οικογενειακό διπλό.Οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες συνέχισαν με τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν κι είναι οι μόνοι παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής για το παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας. Το Σάββατο (16.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».



Source link