Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ολοκλήρωσε τη σεζόν με ήττα η Σάκκαρη


 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γνώρισε και τρίτη ήττα στα τελικά της WTA στο Μεξικό με την Τζέσικα Πεγκούλα να επικρατεί με 2-0 σετ (6-3, 6-2), σε μια αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει τα WTA Finals με νίκη, καθώς είδε την Τζέσικα Πεγκούλα να επικρατεί με 2-0 σετ (6-3, 6-2). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια, ενώ αντίθετα η Αμερικανίδα είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Για την Πεγκούλα (Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη) αυτή ήταν η 6η σερί νίκη κόντρα σε παίκτρια Top-10, παραμένοντας παράλληλα αήττητη από τη στιγμή που κερδίζει το πρώτο σετ για 50ο παιχνίδι μέσα στο 2023.

Ο αγώνας κόντρα στην Αμερικανίδα έβαλε τέλος και στη σεζόν της Σάκκαρη, μια σεζόν που είχε τα πάνω και τα κάτω της, αλλά είχε και επιτυχίες για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο της μεγάλο τίτλο στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρας, καθώς και να προκριθεί για 3η διαδοχική χρονιά στο WTA Finals.

Η Μαρία τερματίσει τη σεζόν της στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, χαμηλότερα από το 2021 και το 2022, αλλά εντός του Top 10 για 3η διαδοχική χρονιά.//Λ.





Source link