Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οι 8 κορυφαίες FW 2023 τάσεις που πρέπει να δεις πριν βγεις για shopping


Το παιχνίδι των αξεσουάρ είναι πάντα εντυπωσιακό, έτσι αφού είδαμε τις τάσεις στα ρούχα, καιρός είναι να ανακαλύψουμε σιγά σιγά και τα bag trends της φετινής σεζόν.

Οι σχεδιαστές για μία ακόμη φορά δημιούργησαν νέα σχέδια, άλλαξαν χρώματα, σχήματα, μεγέθη και μας παρέδωσαν μερικές από  τις καλύτερες τσάντες, clutches και totes που έχουμε δει εδώ και χρόνια.

Η ήσυχη πολυτέλεια συνεχίζει να είναι η καθοριστική αισθητική του 2023, ενώ τα φανταχτερά It-pieces θα δώσουν το twist που θέλεις. Μαλακές bagsς, super large σχήματα, μικρές λαβές, λαμπερά χρώματα αλλά και λιτές γραμμές είναι μερικές από τις δυνατές τάσεις για το F/W 2023.

Αυτή η σεζόν έχει πολλά δελεαστικά bag trends, γι αυτό ήταν δύσκολο να περιορίσουμε τις αγαπημένες μας, παρόλα αυτά το παρακάτω άρθρο σίγουρα θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το φθινόπωρο, πριν βγεις για το ετήσιο shopping σου.

Κόκκινο

 

Οι σχεδιαστές παρουσίασαν μια πληθώρα από φλογερές κόκκινες τσάντες, για την σεζόν που μόλις ξεκινάει. Από τσάντες ώμου, μέχρι φαρδιά clutches και cross body bags. Ο Maximilian Davis έδωσε το χαρακτηριστικό του κόκκινο χρώμα τόσο στα ρούχα, όσο και στα αξεσουάρ, στην δεύτερη συλλογή του για τον Ferragamo. Το κόκκινο είναι τάση και στα ρούχα, αν σου φαίνεται τολμηρό για total look τότε επένδυσε σε μία κόκκινη τσάντα.

Οversized

Αποχαιρετήστε τις mini bags.Oι supersized bags είναι η τέλεια τσάντα που ήθελες, ειδικά τώρα που η quiet luxury κερδίζει έδαφος. Οι φθινοπωρινές πασαρέλες είχαν ως θέμα την επιστροφή στη φορεσιμότητα και οι υπερμεγέθεις τσάντες είναι ότι πιο πρακτικό υπάρχει εκεί έξω. Είναι μάλλον η πιο έξυπνη αγορά για το φθινόπωρο.

Στρογγυλές

Chanel (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Τα στρογγυλά sculpture τακούνια ήταν  μια σημαντική τάση στα φθινοπωρινά runways. Φαίνεται λοιπόν ότι οι σχεδιαστές αξιοποίησαν τη δημιουργικότητά τους και στις τσάντες. Οι στρογγυλές τσάντες εντοπίστηκαν στις συλλογές: Bottega Veneta, Chanel, καθώς και στο Haute Couture show του Giorgio Armani Privé. Παιχνιδιάρικο bag trend με το οποίο μπορείς να αντικαταστήσεις τις… mini bags.

Αλυσίδα

Victoria Beckham

Οι αλυσίδες έδωσαν επιπλέον πινελιά στις τσάντες των: Loewe, Victoria Beckham και Louis Vuitton αυτή τη σεζόν. Σκεφτείτε αυτό το all time classic μεταλλικό υλικό ως κόσμημα για την τσάντα σας. Μία τσάντα με αλυσίδα είναι ο πιο κομψός τρόπος για να απογειώσετε ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση.

Disco

Balmain

Ανάμεσα στην ατελείωτη σειρά από embellished bags  που είδαμε φέτος στα catwalsk τα μεταλλικά σχέδια, που παραπέμπουν σε disco mood, κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Mην περιμένεις τις γιορτές για να κρατήσεις μία τόσο λαμπερή τσάντα, βάλε τώρα ένα vivid στοιχείο στο outfit σου.

Bucket

Είναι δύσκολο να βελτιώσεις μια κλασική τσάντα, αλλά η Bottega Veneta, η Hermès και η Etro τα κατάφεραν με τις κομψές, bucket bags εκδοχές  που λανσάρουν φέτος. Με μια σειρά από λειτουργικά μεγέθη, φέτος οι bucket bags είναι καλύτερες από πoτέ και έφτασε μάλλον ο καιρός να διαλέξεις την δική σου αγαπημένη.

Closer clutch

Versace (Photo by Arturo Holmes/Getty Images)

Πλέον το θέμα με ένα clutch έχει να κάνει με το πως το… κρατάς! Η Miu Miu και ο Versace ξεκαθάρισαν με τα runway look που μας έδειξαν, ότι πρέπει να το βάζετε χαλαρά κάτω από το μπράτσο σας. Βολικό και ιδιαίτερα σοφιστικέ trend που δίνει άλλον αέρα στην εμφάνιση σου.

Τοp handle

Salvatore Ferragamo (Photo by Jacopo Raule/Getty Images)

Βλέπουμε μία στροφή προς πιο θηλυκές σιλουέτες εδώ και καιρό, αλλά οι πασαρέλες του φθινοπώρου 2023 εδραίωσαν την τάση του top-handle. Αυτή η τόσο κομψή τάση που έχει να κάνει με το  κυκλικό πάνω χερούλι, είναι ένα μεγάλο trend φέτος που θα δώσει ρετρό twist στο ντύσιμο σου.

 

 



Source link