Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οι 3+1 λόγοι που μπορούν να κρατήσουν στην Τούμπα τον Άντριγια Ζίβκοβιτς




ΠΑΟΚ



Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς
EUROKINISSI SPORTS

Η σχέση του Άντριγια Ζίβκοβιτς με την οικογένεια Σαββίδη, το μεγάλο συμβόλαιο που θα του προταθεί, το εκρηκτικό ξεκίνημα στη σεζόν κι η ζωή που χτίζει στη Θεσσαλονίκη αποτελούν προμήνυμα θετικών εξελίξεων για την παραμονή του Σέρβου στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ρίξει γέφυρες προς τον Άντριγια Ζίβκοβιτς, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του για ένα νέο συμβόλαιο. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και από τον Δικέφαλο θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν μια συμφωνία για την ανανέωσή του, πριν από τον Γενάρη όταν κι ο Ζίβκοβιτς θα μπορεί να συζητά χωρίς δεσμεύσεις πλέον με ομάδες που θα δείξουν ενδιαφέρον.

Η υπόθεση του Ζίβκοβιτς είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσει τα ανώτατα διοικητικά κλιμάκια και την οικογένεια Σαββίδη. Έτσι κι αλλιώς, οι σχέσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Σέρβο, αλλά και τον πατέρα του που παίζει τον ρόλο του εκπρόσωπου του, είναι δεδομένα καλές και βασίζονται στην αλληλοεκτίμηση.

Ο ρόλος του πατέρα του Ζίβκοβιτς

Ο πατέρας του Ζίβκοβιτς ήταν αυτός που τον έπεισε να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2020 και παρά το γεγονός ότι οι αποδοχές που του έδινε τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν κατά πολύ μικρότερες από αυτές που είχε στην Μπενφίκα κι από τα χρήματα που το προσέφεραν άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν τότε για την απόκτησή του.

Κι ο Ιβάν Σαββίδης από την πλευρά του ήταν αυτός που εκτίμησε την στάση του Σέρβου και των ανθρώπων του και το Νοέμβριο του 2021 τού ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιο, τοποθετώντας τον στην υψηλότερη μισθολογική βαθμίδα των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου με αποδοχές που ξεπερνούν τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Συμβόλαιο μακράς διάρκειας

Οι πληροφορίες λένε ότι στις προθέσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να προτείνουν στον Σέρβο μεσοεπιθετικό ένα συμβόλαιο μακράς συνεργασίας για να τον πείσουν να μείνει στην Θεσσαλονίκη.

Κι οι αποδοχές του θα είναι ανάλογες με τις τωρινές και πάντα στην κορυφή της μισθολογικής πυραμίδας.

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Άντριγια Ζίβκοβιτς στη σεζόν στο οποίο μετά πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε εννέα επίσημα παιχνίδια, αποτελεί ένα ενθαρρυντικό προμήνυμα των εξελίξεων που αναμένονται.

Από την άλλη όμως, και το γεγονός ότι και στην προσωπική του ζωή ο Σέρβος περνά το καλύτερο του διάστημα στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα παίξει το ρόλο του στις συζητήσεις που θα γίνουν με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Έτσι κι αλλιώς, ο Ζίβκοβιτς είναι κομβικός για την πορεία του ΠΑΟΚ κι αν συνεχίσει να είναι το ίδιο αποτελεσματικός στην επίθεση του Δικεφάλου τότε ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει κάθε λόγο για να είναι αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν.



Source link