Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ιωάννα Σαρρή από τις διακοπές τους


Ερωτευμένοι κι αχώριστοι, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή, οι οποίοι αποχαιρετούν αγκαλιασμένοι το φετινό καλοκαίρι!

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο βρίσκονται σε μια «αθόρυβη» σχέση για την οποία και έχουν μιλήσει ελάχιστες φορές στις τηλεοπτικές κάμερες. 

Μπορεί ο τραγουδιστής να μιλά για την σύντροφό του με τα πιο τρυφερά λόγια, μέσα από τις συνεντεύξεις του, ωστόσο εκείνη εκφράζει την αγάπη της μέσα από τις τρυφερές αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram.

«Είμαι καλά αυτή την περίοδο και το λέω ειλικρινά. Το σημαντικό είναι ότι στην σχέση μου υπάρχει ηρεμία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια συνθήκη πολύ σοβαρή. Έχουμε σκεφτεί και τον γάμο με την Ιωάννα (Σαρρή), έχουμε σκεφτεί διάφορα», είχε δηλώσει ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξή του στο Happy Day.

Το απόγευμα της Πέμπτης 31 Αυγούστου, η Ιωάννα Σαρρή δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του καλοκαιριού και από τις ξέγνοιαστες διακοπές που πέρασε δίπλα στον σύντροφό της, αλλά και την υπόλοιπη παρέα που βρέθηκε στο πλευρό του ζευγαριού.

«Us🤍 #mysummer», ήταν η  επιγραφή κάτω από την ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Σαρρή.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: instagram



Source link