Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οι πρώτοι πόντοι του Ρικιάρντο το 2023


 

Αν όχι επεισοδιακή τότε κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να είναι η φετινή πορεία του Αυστραλού οδηγού της Alpha Tauri έτσι όπως έχει εκτυλιχθεί. Ωστόσο, έστω και τέσσερα Gran Prix πριν την ολοκλήρωση, ο Ντάνιελ κατάφερε να συλλέξει τους πρώτους βαθμούς.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο δεν ξεκίνησε καν ως ένας εκ των δύο βασικών οδηγών σε μία ομάδα της Formula 1 το 2023. Κι’ όμως, όταν αντικατέστησε τον Νικ ντε Φρις, η κακοτυχία του… χτύπησε ξανά την πόρτα. Στο ολλανδικό Grand Prix, ο Αυστραλός πιλότος έσπασε το χέρι του και έμεινε εκτός για μερικούς αγώνες. Ωστόσο, στο Μεξικό επέστρεψε, ολοκλήρωσε στην θέση και σύλλεξε 6 βαθμούς και ανέβηκε στην 17η θέση της κατάταξης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 34χρονος πιλότος ήταν ο οδηγός-ρεζέρβα της Red Bull, όσο ο Νικ ντε Φρις οδηγούσε με τον Γιούκι Τσουνόντα για την θυγατρική ομάδα της αυστριακής, Alpha Tauri. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο στρατόπεδο των κατασκευαστών δεν ήταν ικανοποιημένοι με τον πρώτο και έσπευσαν να τον αντικαταστήσουν με τον Ρικιάρντο. Μάλιστα, έκανε το comeback του στο ολλανδικό GP, στον 12ο γύρο, χωρίς όμως να τερματίσει στις δέκα βαθμολογούμενες θέσεις. Σε αυτό το σημείο, στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, ο “Ντάνι” προσέκρουσε στις μπαριέρες και έσπασε το χέρι του.

Επέστρεψε στον αγώνα του Μαϊάμι, μετά από τέσσερα Grand Prix, ολοκλήρωσε στην 15η θέση και στον 21ο γύρο, στο Μεξικό, ανέβηκε για πρώτη φορά στις βαθμολογούμενες θέσεις.//ΓΚ.





Source link