Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οι Πορτογάλοι στέλνουν Καρβαλιάλ στον Πειραιά


 

Σύμφωνα με το “maisfutebol” ο Πορτογάλος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τους “ερυθρόλευκους”, κάνοντας μάλιστα γνωστές λεπτομέρειες της εν λόγω συμφωνίας, αναφέροντας πως ο άλλοτε τεχνικός της Θέλτα έκλεισε στον Ολυμπιακό έως το 2025.

Ραγαίες οι εξελίξεις στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο μετά την ισοπαλία από τον Βόλο. Σύμφωνα μάλιστα με Πορτογαλικά ΜΜΕ οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη… κλείσει τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αναφέροντας πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ο… εκλεκτός.

Όπως αναφέρει το “maisfutebol” ο Πορτογάλος τεχνικός θα αναλάβει τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, ενώ κάνει γνωστές και λεπτομέρειες της συμφωνίας αποκαλύπτοντας πως ο πρώην τεχνικός της Θέλτα θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2025 στους Πειραιώτες.

Ο 58χρονος έχει περάσει και από την Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έχει αναλάβει ομάδες όπως η Σπόρτινγκ, η Μπεσίκτας, η Μπασάκσεχιρ, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η Σουόνσι και η Μπράγκα.

Τον περσινό Νοέμβριο ανέλαβε τη Θέλτα, την οποία καθοδήγησε έως τον Ιούνιο του 2023 με ρεκόρ 10 νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες σε 29 αγώνες.//Μ





Source link