Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Οι ομόφυλες οικογένειες είναι ήδη οικογένειες, δεν περιμένουν την πολιτεία να τις κάνει»


Στην εκπομπή «Δυο στη μία» βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο 23/9 ο Μιχάλης Οικονόμου.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την ανατροφή των παιδιών του, αλλά και για τις σύγχρονες απειλές που αντιμετωπίζει η νέα γενιά.

«Με αγχώνουν δύο κομμάτια, η χρήση της τεχνολογίας, γιατί πολλά από τα εγκλήματα που ξεκινούν είναι από εκεί, μέσα από την τεχνολογία και η διαπαιδαγώγηση και η ακεραιότητα που πρέπει να έχει στο τσεπάκι του το παιδί. Από εκεί και πέρα φεύγοντας από το σπίτι ο γονιός δεν μπορεί να ελέγξει με ποιον θα μιλήσει και τι θα κάνει», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου.

«Τι του φυτεύεις στην καθημερινότητα ώστε αυτό να φυτρώσει για να έχει αντίσταση εκεί έξω. Ο γονιός πρέπει να πει στο παιδί του: ” Ό,τι και να δω σε βίντεο, εγώ σε αγαπάω”. Πάμε να το αντιμετωπίσουμε μαζί, μην κρατάς μυστικά», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, όπου τόνισε πως δεν υπάρχει νομοθεσία που να επιτρέπει στοπ ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, ο Μιχάλης Οικονόμου σχολίασε: «Εμείς ξυπνάμε κάθε μέρα και είμαστε γονείς, δεν περιμένουμε να μας το επικυρώσει κάποιο νομοσχέδιο. Οι ομόφυλες οικογένειες είναι ήδη οικογένειες, δεν περιμένουν την πολιτεία να τις κάνει». 

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Οικονόμου αναφέρθηκε στην σκοτεινή περίοδο που πέρασε πριν από λίγα χρόνια λέγοντας: «Πέρασα μια αυτοκαταστροφική φάση της ζωής μου που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Δεν έχω μιλήσει ποτέ εκτενώς για αυτή και δεν θέλω. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή μπαίνουν σε αυτά τα σκοτεινά μονοπάτια, στο τέλος όμως είναι δική σου απόφαση ποιον δρόμο θα διαλέξεις».



Source link