Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οι οδηγίες του Περιστερίου ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό


 

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη υποδέχεται σήμερα (14/10, 20.15 – ΕΡΤ3) το “τριφύλλι” και η ΚΑΕ ανακοίνωσε τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται να ληφθούν από τους θεατές που θα προσέλθουν στο “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Περιστέρι και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους για τις ανάγκες της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League, με την οικοδέσποινα ομάδα να δίνει οδηγίες για όσους έχουν προμηθευτεί και όσους σκοπεύουν να προμηθευτούν εισιτήρια.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι bwin ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας πως, στον σημερινό (14/10, 20:15,, ΕΡΤ 3) εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο την Παναθηναϊκό, θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε μαζί τους έγγραφο ταυτοπροσωπίας, για να μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.

ΔΕΝ διατίθενται εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ΚΑΕ για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα εκδοτήρια του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» το Σάββατο (14/10) από τις 17:00 και μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης!

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας για την έγκαιρη προσέλευση τους στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία κατά την είσοδο τους στο κλειστό».//ΓΚ.



Source link