Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οι εγκλωβισμένοι κάτοικοι στο Βλοχό Καρδίτσας απευθύνουν έκκληση για πόσιμο νερό!

Έκκληση για βοήθεια προς όλες τις αρμόδιες Αρχές, απευθύνουν δεκάδες κάτοικοι του Βλοχού στην Καρδίτσα που παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα σε μια εκκλησία, στη θέση Άγιος Αθανάσιος στο Στρογγυλοβούνι, εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή.

Όπως γνωστοποίησε κάτοικος της περιοχής σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα της «Ζούγκλας», περίπου 200- 300 κάτοικοι του χωριού παραμένουν εδώ και πολλές ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στην εκκλησία, στερούμενοι ακόμη και βασικές ζωτικές ανάγκες, καθώς δεν έχουν να πιουν ούτε νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στους εγκλωβισμένους υπάρχουν και πολλά μικρά παιδιά με τις οικογένειες τους, τα οποία γίνεται αντιληπτό πως βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Διαμέσου της παραπάνω επικοινωνίας οι εγκλωβισμένοι κάτοικοι στο Βλοχό του νομού Καρδίτσας, απευθύνουν έκκληση ζωής, προκειμένου να τους σταλούν μπουκάλια νερού αλλά και λίγα τρόφιμα από αέρος μέσω κάποιου ελικοπτέρου, ούτως ώστε να μην υποφέρουν περαιτέρω τουλάχιστον τα παιδιά, μέχρι να μπορέσουν τα σωστικά συνεργεία που επιχειρούν στην περιοχή, να τους απεγκλωβίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η στάθμη του νερού έχει ανέβει επικίνδυνα στην περιοχή, και είναι χαρακτηριστικό πως έχουν καλυφθεί ως τις στέγες τους δεκάδες σπίτια.

 



Source link