Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οι Αρχές του Πακιστάν αναζητούν έξι ντόπιους ποδοσφαιριστές


 

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, οι δυνάμεις ασφαλείας του Πακιστάν αναζητούν έξι παίκτες, οι οποίοι απήχθησαν το περασμένο Σάββατο (9/9) από την περιοχή Ντέρα Μπούγκτι της επαρχίας Μπαλουχιστάν, ενώ ήταν καθ΄οδόν, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά.

Οι δυνάμεις ασφαλείας του Πακιστάν αναζητούν έξι ντόπιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απήχθησαν στα νοτιοδυτικά της χώρας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας.

«Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλεισθεί», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Σαρφράζ Μπουγκτί και πρόσθεσε: «Όλα τα διαθέσιμα μέσα, χρησιμοποιούνται για να βρεθούν οι όμηροι».

Το Μπαλουχιστάν, η μεγαλύτερη λιγότερο πυκνοκατοικημένη και φτωχότερη επαρχία του Πακιστάν, που συνορεύει με το Ιράν και το Αφγανιστάν, συγκλονίζεται κατά διαστήματα εδώ και δεκαετίες από μια αυτονομιστική εξέγερση.

Η επαρχία είναι πλούσια σε υδρογονάνθρακες και ορυκτά, αλλά ο πληθυσμός της, που είναι περίπου 12 εκατομμύρια κάτοικοι, διαμαρτύρεται για περιθωριοποίηση και κλοπή των φυσικών της πόρων.//Λ.



Source link