Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οι απίθανες κρυψώνες για τα ναρκωτικά που πουλούσε η σπείρα με το μπλε Fiat

Σε παρτέρια πολυκατοικιών και δίπλα σε ρόδες αυτοκινήτων, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Ζούγκλα», έκρυβαν τις ναρκωτικές ουσίες για τους πελάτες τους τα μέλη της συμμορίας που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία. Με αυτόν τον τρόπο δεν έρχονταν σε επαφή μαζί τους και προσπαθούσαν να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο να συλληφθούν για εμπόριο. Όμως πληροφορίες για την δράση τους είχαν φτάσει σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που γνώριζαν ότι «το μπλε αυτοκίνητο συγκεκριμένης μάρκας διακινεί ποσότητες ναρκωτικών στον Άγιο Παντελεήμονα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αναζητούσαν μέχρι που τελικά το εντόπισαν και έκαναν έλεγχο στους δυο επιβάτες. Το σακίδιο στο πίσω κάθισμα ήταν ένα… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών. Στη συνέχεια, την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων και βρήκαν την… αποθήκη με τα ναρκωτικά. Όμως τα κινητά τηλέφωνα και οι φωτογραφίες που είχαν στην κατοχή τους ήταν το στοιχείο που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την θέση των δυο Ελλήνων και των δυο Αλβανών συνεργών τους. Χαρακτηριστικός είναι ένας διάλογος που είχαν με κάποιο απαιτητικό πελάτη που ήθελε σε καλή τιμή ποσότητα κοκαΐνης.

-Μπορώ να τους κάνω και μια έκπτωση.
-Την δυνατή θέλω. Για τρία γραμμάρια πόσο μπορείς να μου την αφήσεις;
-Από 225 και άλλα 15 ευρώ είναι το home delivery…. 240 ευρώ.
-Κομπλέ… Είναι καλή έτσι;
-Κορυφή.
-Ωραία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες, όλοι με ποινικό παρελθόν που είχε σχέση με ναρκωτικά, είχαν και ονομασίες για τις ουσίες που εμπορεύονταν. Συγκεκριμένα, «Haze» και «skunk» αποκαλούσαν τις ποιότητες κάνναβης, ενώ «σοκ» ήταν σε μορφή  σοκολάτας. «Κρύσταλ» ήταν η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και «κο» η κοκαΐνη.

-Θέλω 100 σοκ και 100 σοκ… Λάθος 100 haze… ή skunk απλό. Η σοκολάτα βρωμάει αλλά εγώ την πήρα φτηνά και την έδωσα μπαμ. 100 σοκ 100 sku αν είναι να τα πάρω από εσένα.

-Ναι, γίνεται.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 17,19 γραμμ. κοκαΐνης,

33,45 γραμμ. κάνναβης (σοκολάτα),
162,11 γραμμ. κάνναβης,
127,02 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
19,42 γραμμ. ECSTASY,
1,06 γραμμ. MDMA,
πλαστικό μπουκάλι περιέχον μεθαμφεταμίνη σε υγρή μορφή (SHISHA),
περίστροφο,
3 φυσίγγια,
2 ζυγαριές ακριβείας,
τα χρηματικά ποσά των 1303 ευρώ και 346 δολαρίων,
5 κινητά τηλέφωνα  και
διάφορες συσκευασίες περιέχουσες ουσίες άγνωστου προελεύσεως και ναρκωτικά δισκία.

Οι δουλειές τους πήγαιναν μια χαρά και τα κέρδη ήταν πολλά, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στην κατοχή τους και μάλιστα τα επιδείκνυαν με περίσσιο θράσος.



Source link