Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οι έντονες σχέσεις της ζωής της, η ληστεία στο σπίτι της και το My Style Rocks


Την πρώτη της εμφάνιση στο πλατό του My Style Rocks έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου η Διονυσία Κουκίου, η πρώην εστεμμένη με τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. 

Το γνωστό μοντέλο βρίσκεται ανάμεσα στις νέες διαγωνιζόμενες για την εκπομπή μόδας του ΣΚΑΪ.

«Η πασαρέλα του My Style Rocks δεν είναι η πρώτη πασαρέλα που έχω περπατήσει. Έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Είμαι πολύ επιφυλακτική με τις γυναίκες γιατί ξέρω πώς λειτουργούν. Θα μου πουν έναν καλό λόγο μπροστά μου και με το που γυρίσω την πλάτη θα με θάβουν», ανέφερε η Διονυσία Κουκίου στην πρώτη της εμφάνιση στο πλατό.

Με καταγωγή από την Πάτρα, η  Διονυσία Κουκίου μετακόμισε στην Αθήνα, αρχικά για τις σπουδές της στην Ψυχολογία, σύντομα όμως την κέρδισε ο χώρος του μόντελινγκ.

Το 2008 συμμετέχει στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1, κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο της Σταρ Ελλάς 2008. Την στέψη μάλιστα έκανε η Δούκισσα Νομικού, η οποία είχε κερδίσει τον τίτλο ομορφιάς την προηγούμενη χρονιά.

Διονυσία Κουκίου – Οι άνδρες που βρέθηκαν στο πλευρό της

Το 2013 η Διονυσία Κουκίου βρίσκεται στο επίκεντρο των media,  καθώς ο τότε σύντροφός της Τάσος Μπερδέσης είχε κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία.

Το ζευγάρι είχε βρεθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου και είχε μιλήσει ανοιχτά, δίνοντας όλες τις απαντήσεις. 

Το 2014 και ενώ ετοιμαζόντουσαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Διονυσία Κουκίου και ο Τάσος Μπερδέσης χώρισαν με τον ίδιο ωστόσο τότε να δηλώνει πως η πρώην Σταρ Ελλάς είναι για εκείνον η γυναίκα της ζωής του.

«Όλοι είναι ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο που αυτό το βήμα είναι το πιο δύσκολο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Η Διονυσία είναι η μούσα και ο άνθρωπος μου. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια κι ας είχε κάνει και εκείνη τη ζωή της και εγώ τη δική μου για ένα χρονικό διάστημα», δήλωνε ο Τάσος Μπερδέσης.

Τον Μάιο του 2021 η είδηση για τη δολοφονία του Πυγμάχου σοκάρει. Η Διουνυσία Κουκίου με ανακοίνωση στα social media ενημέρωνε πως το κατάστημα που διατηρεί στην Πάτρα η οικογένειά της θα παρέμεινε κλειστό λόγω πένθους.

Μετά τον χωρισμό της από τον Τάσο Μπερδέση το 2014, τα δημοσιεύματα ήθελαν τη Διονυσία Κουκίου να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Εκείνη την περίοδο μάλιστα, οι δυο τους έκαναν συχνές εξόδους για διασκέδαση, με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν μαζί σε γνωστά νυχτερινά κέντρα.

Το 2018 θα μπει στη ζωή της ο επιχειρηματίας Μάρκος Βιλανάκης ή αλλιώς ο “βασιλιάς των τσιγγάνων“.

Η Διονυσία Κουκίου και ο Μάρκος Βιλανάκης ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα μετά τη γνωριμία τους στη Θεσσαλονίκη μέσω κοινών γνωστών. Ακολούθησαν ταξίδια και επισκέψεις σε καλά εστιατόρια, ενώ πολλές φορές η Διονυσία ταξίδευε στην ιδιαίτερη πατρίδα του «βασιλιά των τσιγγάνων».

Διονυσία Κουκίου – Η ληστεία στο σπίτι της 

Τον Νοέμβριο του 2021 η πρώην Σταρ Ελλάς έπεσε θύμα ληστείας.  Άγνωστοι της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της στη Γλυφάδα.

Όλα έγιναν στις 06:30 το πρωί, όταν η Διονυσία Κουκίου έβγαινε από το σπίτι της, στη Γλυφάδα, και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό της. Την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της, τρεις άνδρες την απείλησαν και την ανάγκασαν να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι της. Για να μην της κάνουν κακό, τους αποκάλυψε που είχε χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι δράστες της πήραν 11.000 ευρώ και χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν.

Διονυσία Κουκίου – Η εξομολόγηση για την κατάψυξη ωαρίων

Τον Ιούλιο του 2022 σε συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Διονυσία Κουκίου μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και την απόφασή της να καταψύξει τα ωάριά της.

«Έχω φτάσει σε μια ηλικία που ξέρω τι μου γίνεται και τι θέλω στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει Θεός… Μου έχουν συμβεί άσχημα πράγματα. Έχω χάσει την πίστη μου, είμαι στον δρόμο να την ξαναβρώ. Αντιμετώπισα μια περιπέτεια με την υγεία μου, αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου. Μετά το τελευταίο μου χειρουργείο έκανα κατάψυξη ωαρίων», είχε αναφέρει η Διονυσία Κουκίου.

Η Διονυσία Κουκίου, συμμετέχει και επίσημα πλέον στο My Style Rocks, μέσα από το οποίο καλείται καθημερινά να εντυπωσιάσει τους τρεις κριτές με το στυλ της, οι οποίοι θα καθορίσουν με την βαθμολογία τους την παραμονή της στο παιχνίδι. Θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη με τις εμφανίσεις της στο πλατό;

Φωτογραφίες: NDP.



Source link