Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οικονομική ενίσχυση από την Κοπεγχάγη για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Μουσική εκδήλωση διοργανώθηκε στη Δανία όπου μέρος των εσόδων της θα σταλεί στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας για αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Πιο συγκεκριμένα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, η εκδήλωση-συναυλία της Επιτροπής Ελλήνων Εργαζομένων στον Επισιτισμό στη Δανία, (μέλος της Ομοσπονδίας 3F), με σκοπό την γνωριμία της Επιτροπής με νέους και παλιούς μετανάστες στον κλάδο και την οικονομική της ενίσχυση. Η συμμετοχή του κόσμου, ιδιαίτερα νέων, ήταν πρωτοφανής.

Οικονομική ενίσχυση από την Κοπεγχάγη για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Συμμετείχαν καλλιτέχνες της hip hop σκηνής όπως το «Σφάλμα», o «Raibo», επίσης o Φώτης Τσόλης, οι οποίοι πήγαν στην Δανία από την Ελλάδα για τον συγκεκριμένο σκοπό αλλά και το συγκρότημα «Μινόρε του Βορρά» στηρίζοντας την εκδήλωση.

“Με τη συμμετοχή μας στα σωματεία, με την αλληλεγγύη μπορούμε να πετύχουμε πολλά!” ήταν η φράση που κυριάρχησε. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της Σωματειακής Επιτροπής Παναγιώτης Παπάζογλου, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στις εταιρείες Fast Food, Νόκολας Ώμουντ, καθώς και ο πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων βόρειας Δανίας, Εμίλ Ολσεν, παραδίδοντας και 2.000 κορώνες Δανίας για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία.





Source link