Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Οδύσσεια για την Εθνική η επιστροφή στην Ελλάδα που θα γίνει με γκρουπ




MUNDOBASKET 2023



Οδύσσεια για την Εθνική η επιστροφή στην Ελλάδα που θα γίνει με γκρουπ

FIBA

Σε γκρουπ θα αναχωρήσει από την Μανίλα η αποστολή της Εθνικής, τα μισά μέλη της οποίας θα παραμείνουν στις Φιλιππίνες μέχρι νεωτέρας. Το SPORT24 εξηγεί τι συμβαίνει με την Ελλάδα και με άλλες χώρες που έπαιξαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το ταξίδι της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση απέναντι στο Μαυροβούνιο, ωστόσο η ζωή των μελών της αποστολής μόνο εύκολη δεν είναι.

Η ΕΟΚ, όπως και κάθε ομοσπονδία, είχε κλείσει εισιτήρια επιστροφής για τις 11 Σεπτεμβρίου, από τη στιγμή όμως που η ομάδα δεν θα συμμετάσχει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, δεν μπορεί να μείνει για ακόμα μία εβδομάδα στη Μανίλα.

Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια οι άνθρωποι της ΕΟΚ βρήκαν 14 εισιτήρια για παίκτες και προπονητές, που θα μπουν στο αεροπλάνο αμέσως μετά από τον αγώνα με το Μαυροβούνιο για να επιστρέψουν μέσω Κωνσταντινούπολης στην Αθήνα.

Τα υπόλοιπα 15 μέλη της αποστολής θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, μέχρι να βρεθούν πτήσεις που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες τους. Το σημαντικό ήταν να αποχωρήσουν οι παίκτες, που θα πάρουν πέντε ημέρες ρεπό και αμέσως μετά θα ενσωματωθούν στις προετοιμασίες των ομάδων τους.

Παρόμοιο πρόβλημα, φυσικά, αντιμετωπίζουν κι άλλες χώρες. Το Μαυροβούνιο, για παράδειγμα, θα κάνει στάσεις στην Κωνσταντινούπολη και στην Αθήνα πριν φτάσει στην Ποντγκόριτσα, ενώ οι τιμές των νέων εισιτηρίων κόστισαν περίπου 250% πάνω σε σχέση με τα εισιτήρια που είχαν κλειστεί. Κι αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να εξετάσει καλύτερα η FIBA.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.



Source link