Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ξυλοδαρμός μοντέλου από γνωστό Dj: Αναβολή πήρε η υπόθεση


Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 23/2 το νεαρό μοντέλο που υπέβαλε μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της και γνωστού Dj για ξυλοδαρμό. Στο πλευρό της ο νυν σύντροφός της και η δικηγόρος της, κ. Βασιλική Καμηλάρη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η υπόθεση πήρε αναβολή λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του Dj, κ. Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη. Η νέα ημερομηνία για τη δίκη είναι στις 14 Ιουνίου 2023.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά πριν από λίγες εβδομάδες, οι δυο τους διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν επί 7 χρόνια και είχαν χωρίσει πριν μερικούς μήνες. Ο 40χρονος Dj φέρεται να πλησίασε το μοντέλο που βρισκόταν με τον νυν σύντροφό της – ο οποίος είναι διοργανωτής πάρτι στην Αθήνα – και στη συνέχεια μπροστά σε όλους άρχισε να χτυπά την κοπέλα.

«Όπως περπατούσα, απλά από το πουθενά ήρθε ένα χέρι και μου έριξε μπουνιά. Τα έχασα, σαν να μου έπεσε τούβλο στο κεφάλι. Με το που κοίταξα, είδα να πιάνεται στα χέρια ο πρώην μου με τον νυν, πήγα να τους χωρίσω. Με ξαναχτύπησε, με έσπρωξε κι έπεσα κάτω. Ο νυν μου δεν τον χτύπησε, τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα, απλά ο πρώην μου ήθελε να του δαγκώσει το αφτί και να του κόψει κομμάτι» είχε δηλώσει το γνωστό μοντέλο στη Μάρω Κανελλάκη και στο T-live.

Δες επίσης εδώ: το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο με απειλές του Dj προς το μοντέλο

Από την άλλη πλευρά, ο γνωστός Dj έχει αρνηθεί τις κατηγορίες για σωματική βλάβη που του αποδίδονται. 



Source link