Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ξεσπά η αδελφή αγνοούμενου για τον σταθμάρχη: «Αυτός θα “φάει” ισόβια; Ο αδελφός μου είναι νεκρός»


Η αδελφή ενός από τους ανθρώπους που εξακολουθούν να αγνοούνται μετά τη φονική σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live.

Η γυναίκα, με δύναμη ψυχής, έξω από το νοσοκομείο Λάρισας, έδειξε τη φωτογραφία του αδελφού της, με όνομα Γιάννης Βουτσινάς. «Η δειγματοληψία DNA από τη μητέρα μου που πάρθηκε εχθές αφορά αποκλειστικά νεκρούς. Η αστυνομία θα περιμένουμε να μας καλέσει μέχρι σε 4 ώρες, ουσιαστικά να μου φέρουν τον αδελφό μου σε μία νεκροφόρα και να τον συνοδεύσω πίσω στην Αθήνα» είπε αρχικά η αδελφή του αγνοουμένου.

«Θα ήθελα να πάμε ο “πάμε και ό,τι γίνει”, ο δολοφόνος του αδελφού μου και των υπόλοιπων ανθρώπων, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ήταν αχθοφόρος, μετά λένε ότι ήταν στο Υπουργείο Παιδείας και μετά έγινε τζιμάνι και οδηγάει τρένα. Πώς γίνεται αυτό; Ο κ. Μητσοτάκης θα μας κάνει τσάμπα την κηδεία, τις κηδείες όλων των ανθρώπων. Δεν κοιτάζει να καταλύσει αυτό το καταραμένο κράτος και να βάλει ανθρώπους που να σέβονται την ανθρώπινη υπόσταση;» πρόσθεσε, γεμάτη αγανάκτηση η γυναίκα έξω από το νοσοκομείο Λάρισας.

«Ο αδερφός μου ήταν στο πρώτο βαγόνι. Είναι νεκρός, όπως καταλαβαίνετε. Η ελπίδα χάθηκε. Υπήρχαν άνθρωποι στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου που έκαναν μία απλή χαζή ερώτηση. “Πείτε μας σε ποιες θέσεις κάθονταν οι υπόλοιποι άνθρωποι;”. Απάντηση δεν δόθηκε, παρά μόνο ότι κανένας δεν καθόταν στη θέση του. Και λέμε τώρα: το θέμα είναι ότι καθόταν στη θέση με την πρόσκρουση; Αποκλείεται. Η λογική για το πού καθόταν ο κάθε άνθρωπος έχει να κάνει με το βαγόνι. Κι εκεί λοιπόν τους φώναξα και τους είπα πολύ απλά, ότι με τη λίστα των ανθρώπων του τρένου και με μία καλή συνεργασία με τις τράπεζες που γίνονται οι online κρατήσεις των εισιτηρίων, θα μπορούσε να βρεθεί  η θέση του εκάστοτε ανθρώπου. Αυτό σημαίνει βαγόνι, ελπίδα προς τους άλλους ανθρώπους.

Εγώ και η οικογένειά μου τη χάσαμε. Το νόημα των θέσεων έχει να κάνει σε ποιο βαγόνι ήταν ο κάθε άνθρωπος» πρόσθεσε στη συνέχεια η γυναίκα που ζητά την ύστατη ώρα από την πολιτεία και τις εταιρίες των τρένων είναι να μάθουν σε ποιον βαγόνι επέβαινε ο άνθρωπός τους και να τον πάρουν πίσω νεκρό.

«Όλοι οι άνθρωποι θα πάρουμε τους ανθρώπους μας σε κάσες. Αυτός θα φάει ισόβια; Τι σημαίνει ισόβια; Σε 5-6 χρόνια θα βγει έξω; Αλήθεια;» κατέληξε η Κατερίνα Βουτσινά.

Δες περισσότερα στο βίντεο από τον Alpha:



Source link