Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ξεκλειδώνει την άμυνα της Έβερτον με Ράις στο 3.30


Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Έβερτον στο Goodison Park.

Η Άρσεναλ δοκιμάζεται απόψε σε μία έδρα που παραδοσιακά αντιμετωπίζει προβλήματα και δυσκολίες, το Goodison Park της Έβερτον (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 10 βαθμούς στα πρώτα τέσσερα ματς, έχοντας στραβοπατήσει μόνο στο 2-2 με τη Φούλαμ. Με δεδομένο ότι και φέτος ο ανταγωνισμός στην Premier League είναι αμείλικτος, δεν υπάρχει κανένα περιθώρια χαλάρωσης για τους “κανονιέρηδες”.

Υπενθυμίζεται, ότι η Μάντσεστερ Σίτι έκανε χθες το 5×5, ενώ Λίβερπουλ και Τότεναμ την ακολουθούν κατά πόδας στους 13, εκεί που θέλει να φτάσει και η Αρσεναλ, μετά το αποψινό ματς κόντρα στα “ζαχαρωτά”.

Το θετικό για τον Αρτέτα είναι ότι και οι 16 διεθνείς της ομάδας του, επέστρεψαν χωρίς προβλήματα από τις εθνικές τους. Αυτό σημαίνει ότι παραμένουν στα πιτς μόνοι οι γνωστοί απόντες Τίμπερ και Τσάκα.

Το αρνητικό για την Αρσεναλ είναι ότι μετράει τρεις διαδοχικές ήττες στο Goodison Park και έχει να βγάλει διπλό εκεί από τη σεζόν 2017/18. Έκτοτε το ρεκόρ της εκτός έδρας με την Έβερτον είναι στο 0-1-4.

Παρόλα αυτά, το διπλό προσφέρεται γκράντε φαβορί σε τιμές στο 1.55, διότι προφανώς η Έβερτον αναμένεται να έχει ανηφορική σεζόν για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Στα “ζαχαρωτά” πάντως επικρατεί πλέον μία συγκρατημένη αισιοδοξία, μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο. Όπως ανακοίνωσε η Premier League, το κλαμπ αλλάζει χέρια μετά από επτά χρόνια, αφού ο Ιρανός μεγαλομέτοχος, Φαρχάντ Μοσίρι, συμφώνησε να μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο στον αμερικανικό επιχειρηματικό όμιλο “777 Partners”.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο πάντως, η Έβερτον ξεκίνησε με τρεις ήττες από Φούλαμ, Αστον Βίλα και Γουλβς κι έκανε σεφτέ στην τέταρτη αγωνιστική με το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στη νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Έβερτον έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια της σε επίπεδο Premier League και έχει πετύχει πάνω από ένα γκολ μόλις μία φορά στα 21 προηγούμενα εντός έδρας ματς. Από την άλλη, οι Λονδρέζοι πέρυσι κράτησαν το μηδέν 11 φορές εκτός έδρας, έχοντας την κορυφαία επίδοση της κατηγορίας.

Θεωρητικά, το διπλό μπορεί να αποτελέσει στήριγμα για όποιον κυνηγάει χαμηλές αποδόσεις, ωστόσο στοιχηματικά έχει σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να βρει μία τελική στο στόχο σε απόδοση 3.30 ο Ντέκλαν Ράις.

Ο διεθνής Άγγλος χαφ φημίζεται για τη δυνατότητά του να απειλεί με μακρινά σουτ. Υπολογίζοντας λοιπόν, ότι η Εβερτον θα παίξει σε χαμηλό μπλοκ, είναι λογικό η Αρσεναλ να προσπαθήσει να διασπάσει την άμυνα των “ζαχαρωτών” και με προσπάθειες εκτός περιοχής. Καταλληλότερος παίκτης για αυτή την αποστολή από τον Ράις δεν υπάρχει.

Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι ο πρώην χαφ της Γουέστ Χαμ είχε τρεις τελικές στο στόχο στο παιχνίδι με τη Νότιγχαμ, ενώ σκόραρε στην τελευταία νίκη της Αρσεναλ πριν τη διακοπή, με 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εβερτον – Αρσεναλ: Ράις Over 0,5 τελική στο στόχο (απόδοση 3.30), 18:30



Source link