Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ξεκινούν αυτοψίες από κλιμάκια της Γ.Γ. Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών

IMG_2482

Ξεκινούν άμεσα οι αυτοψίες σε κατοικίες, αλλά και υποδομές από στελέχη της Γ.Γ. Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές σε συνεργασία με μηχανικούς του δήμου Βόλου και του ΤΕΕ.

Συνολικά στον Βόλο 300 περίπου άτομα θα καταγράψουν όλες τις ζημιές για να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών, δήλωσε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Τριαντόπουλος από τον Βόλο, όπου αυτή τη στιγμή παίρνει μέρος σε σχετική σύσκεψη στο Δημαρχείο του Βόλου.

«Ενημερωνόμαστε από τα στελέχη του δήμου για όλα και άμεσα θα ξεκινήσουν οι αυτοψίες. Οι πολίτες όταν ανακοινωθεί θα απευθύνονται σε αυτούς τους ανθρώπους. Από τώρα θα επισκεφθούν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις. Βγαίνουν έξω αυτή τη στιγμή και κάνουν αυτοψίες για να ενεργοποιηθούν τα μέτρα στήριξης. Ξεκινούν οι καταγραφές χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το φαινόμενο όπως κάνουμε πάντα».

Επιπλέον, τόνισε ότι οι αποζημιώσεις θα δοθούν το γρηγορότερο δυνατό και ότι τα συναρμόδια υπουργεία θα φροντίσουν να καλύψουν τις ανάγκες χρηματοδότησης των έργων αποκατάστασης του δικτύου υδροδότησης της ΔΕΥΑΜΒ.

www.ertnews.gr



Source link