Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Νάγκελσμαν και γερμανικής ομοσπονδίας


 

Η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου φέρεται να έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Γερμανό προπονητή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Γερμανίας, σύμφωνα με το “Sport1”.

Με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην το… κουνάει από το Λίβερπουλ, νούμερο ένα στόχος της “Νάσιοναλμάνσαφτ” είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη αρχίσει μεταξύ των δύο πλευρών και ο 36χρονος είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να προπονήσει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της χώρας του. Ειδικά από τη στιγμή που το EURO 2024 πλησιάζει γοργά.

Όπως έγινε γνωστό και πρόσφατα, ο πρώην τεχνικός της Λειψίας δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο στη Μπάγερν. Ωστόσο, ο σύλλογος θα τον αφήσει να αποχωρήσει χωρίς να ζητήσει χρήματα από την DFB, καθώς θέλει απλά να… ξεφορτωθεί τον μισθό του.

Το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στις διαπραγματεύσεις τώρα, είναι η αμοιβή του 36χρονου κόουτς. Ο Νάγκελσμαν λαμβάνει 6,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο αυτή τη στιγμή στο Μόναχο και η ομοσπονδία δεν μπορεί να του προσφέρει τόσα χρήματα, την ώρα που έχει δεσμευτεί να πληρώνει τον Χάνσι Φλικ και το επιτελείο του μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι.

Το καλό στην όλη υπόθεση, είναι πως ο πρώην προπονητής της Μπάγερν, πιθανότατα θα δεχτεί μία μείωση στις αποδοχές του, μόνο και μόνο για να έχει την υπερηφάνεια να οδηγήσει την Εθνική Γερμανίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενεί η ίδια η χώρα του χρόνου.//ΓΑ





Source link