Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ξανθόπουλος: «Θα κυνηγήσουμε τη νίκη για να περάσουμε στον τελικό»


 

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε για τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό (29/9, 17:00 ΕΡΤ3), τονίζοντας πως οι ”ερυθρόλευκοι” είναι το απόλυτο φαβορί, ωστόσο το Περιστέρι σύμφωνα με τον ίδιο θα παλέψει για την πρόκριση.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μαζί με την ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον πρώτο επίσημο αγώνα του Περιστερίου.

Στις δηλώσεις του ένα 24ωρο πριν τον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Σούπερ Καπ ο 39χρονος πλέιμεκερ, στάθηκε στην πολύ καλή ομάδα του Ολυμπιακού, χρίζοντάς τον ως το απόλυτο φαβορί για την νίκη, ωστόσο ανέφερε πως αν η ομάδα του βγάλει στο γήπεδο όλα αυτά που έχει δουλέψει, θα ”κυνηγήσει” την πρόκριση.

«Παίζουμε τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, ένας ημιτελικός απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς 1,5 μήνα έχουμε δουλέψει αρκετά καλά στην προετοιμασία μας και ειδικότερα τον τελευταίο καιρό, για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι το φαβορί, αλλά αν βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα στο γήπεδο, θα κυνηγήσουμε τη νίκη για να περάσουμε στον τελικό». //ΜΛ.





Source link