Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ντιέγκο Mαρτίνεθ: «Ένας από τους λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό είναι το ντέρμπι»

Την ανυπομονησία του για το ντέρμπι των «αιωνίων» εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, σε δηλώσεις του εν όψει της «μονομαχίας» με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας μάλιστα ότι η εν ελλάδι μητέρα των μαχών ήταν ένας και από τους καθοριστικούς λόγους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού στην COSMOTE TV:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια σπουδαία στιγμή και αποτελεί έναν από τους λόγους που ήρθα εδώ. Για να ζω τόσο έντονες στιγμές. Είμαστε υπερήφανοι που θα εκπροσωπήσουμε τον Ολυμπιακό σε αυτό το ντέρμπι. Έχουμε κάνει τα πάντα για να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας και να τους δώσουμε χαρά κερδίζοντας τους τρεις βαθμούς.

Πάντα υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις. Για αυτό δουλεύουμε συνεχώς. Με το πέρασμα του χρόνου και παίζοντας τέτοια μεγάλα παιχνίδια είναι πράγματα που σε βοηθάνε να γίνεσαι καλύτερος σαν ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας και αυτό μας βοηθάει. Αυτή την εβδομάδα την εκμεταλλευτήκαμε για να δουλέψουμε πάνω στην φυσική μας κατάσταση και την τακτική και είχαμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε. Είμαστε εδώ για να κάνουμε όσο καλύτερη γίνεται την ομάδα. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είναι τραυματισμένοι και δεν θα είναι διαθέσιμοι για αυτό το ματς. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε για να είμαστε όπως πρέπει.

Θα περιμένω μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρω την απόφαση για το ποιος θα είναι στην αποστολή και ποιος όχι, οπότε δεν ξέρω να σας πω. Αυτό που θέλω είναι όσοι παίκτες βρίσκονται μέσα να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ξέρουμε πως αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ ισορροπημένα και οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτές τις λεπτομέρειες αυτή την εβδομάδα κι ελπίζουμε αυτή η δουλειά να μας βοηθήσει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πραγματικά ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Σημαίνει πολλά για τον κόσμο μας, για εμάς για όλη την ομάδα. Συναισθηματικά πρόκειται για έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα και επιπλέον για μας κάθε φορά είναι σημαντικό να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, όχι, δε μπορώ να πως πρόκειται για καθοριστικής σημασίας αγώνα διότι ότι και να συμβεί την Κυριακή, από την επόμενη μέρα θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε βαθμούς. Οι τελικοί και όλοι οι αγώνες που καθορίζουν τους τίτλους είναι τον Μάιο. Όπως είπατε είμαστε ακόμα στον Οκτώβρη. Ναι είναι σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι, αλλά δεν θα καθορίσει τίποτα για το ποιος θα πάρει τον τίτλο».



Source link