Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ντε Τζέρμπι: «Ιστορικό το ματς με την ΑΕΚ»

Ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι, προπονητής της Μπράιτον, προσεχούς (21/9) αντιπάλου της ΑΕΚ την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, είπε ότι το «κουράγιο» των παικτών του ήταν το κλειδί για τον τελευταίο τους θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης χαρακτηρίζοντάς το «ιστορικό».

Η νίκη της με 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν η τέταρτη σερί της κόντρα στη Γιουνάιτεντ στην Premier League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο συλλόγους με τεράστια οικονομική διαφορά.

Η αρχική ενδεκάδα της Μπράιτον κόστισε συνολικά λιγότερο από 20 εκατομμύρια λίρες, ενώ η Γιουνάιτεντ ξόδεψε πάνω από 300 εκατομμύρια για τη δική της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα του BBC.

«Δεν ξέρω τα προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά μπορώ να εξηγήσω την ομάδα μου», είπε ο Ντε Τζέρμπι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε με το στυλ μας. Παίζουμε με θάρρος. Αμυνόμασταν στο Ολντ Τράφορντ “man to man’ όλη την ώρα. Κρατούσαμε την μπάλα σε κάθε περίσταση. Παίξαμε τον κεντρικό μπακ με πλάγιους και δύο στο κεντρικούς χαφ. Χτίζουμε τη δικό μας σεζόν με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε.

Η Μπράιτον-τέταρτη στην Premier League Πρέμιερ Λιγκ-, θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο ευρωπαϊκό της ντεμπούτο την Πέμπτη (21/9-22:00):

«Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γιατί η μικρή ομάδα μπορεί να κερδίσει κάθε στιγμή», είπε. Αλλά αν και πιστεύω ότι η Μπράιτον δεν έγινε μία μεγάλη ομάδα, η νίκη δεν αποτελεί έκπληξη, η ποιότητα των παικτών της Μπράιτον είναι πολύ υψηλή».

Όσον αφορά το ματς με την ΑΕΚ: «Η Πέμπτη θα είναι μια ιστορική μέρα για εμάς, καθώς έχουμε ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Αυτή η μέρα θα μείνει στη μνήμη μας για πάντα», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.



Source link