Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ντε Τζέρμπι: «Η Πέμπτη θα είναι ιστορική μέρα για εμάς»


 

Ο προπονητής της Μπράιτον, σε δηλώσεις του με την λήξη του αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέρθηκε στον αγώνα της Πέμπτης (21/09) κόντρα στον ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των “Γλάρων” σε δηλώσεις του μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στους “κόκκινους διάβολους” αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την “Ένωση“. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ως ιστορικό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντε Τζέρμπι:

«Η Πέμπτη θα είναι μια ιστορική μέρα για εμάς, καθώς έχουμε ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Αυτή η μέρα θα μείνει στη μνήμη μας για πάντα”, είπε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στη νίκη επί των “κόκκινων διαβόλων”.

“Παίξαμε ένα σπουδαίο ματς, αξίζαμε τη νίκη. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ στα πρώτα 15-20 λεπτά, η Γιουνάιτεντ έπαιξε διαφορετικά απ’ ό,τι την είχαμε διαβάσει.

Πρέπει να ομολογήσω ότι αισθάνομαι τυχερός που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Είναι ένα όνειρο γιατί μου αρέσει πολύ, μου αρέσει να βλέπω την ομάδα μου να παίζει και να δείχνει αυτή την ποιότητα. Με τιμά, είμαι περήφανος για τους παίκτες του» //ΝΚ



Source link