Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ντε Μπρόινε: «Οι τένοντές μου θα μπορούσαν να έχουν σκιστεί ανά πάσα στιγμή»


 

Ο Βέλγος άσος της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και για την πορεία της αποκατάστασής του.

Ένας από τους μεγάλους “άτυχους” της φετινής σεζόν είναι, αναμφίβολα, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο 32χρονος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι αντιμετώπιζε από την περσινή σεζόν ένα πρόβλημα τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο, το οποίο τον οδήγησε, μάλιστα, να αποχωρήσει τραυματίας στο 36ο λεπτό του περσινού τελικού του Champions League. Στην πρώτη αγωνιστική της φετινής Premier League (11/8), ο Ντε Μπρόινε ένιωσε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο και έκτοτε βρίσκεται στα “πιτς”.

Ο ίδιος μίλησε στο βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο “VTM Nieuws” για το μέγεθος του τραυματισμού και αποκατάστασή του. Πιο αναλυτικά: «Η ανάρρωση πηγαίνει πραγματικά πολύ καλά. Θα γίνει μια μεγάλη εξέταση την επόμενη εβδομάδα και μετά θα ξέρουμε πώς εξελίσσεται ο τραυματισμός. Στο τέλος, όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα. Η Σίτι βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον χειρουργό Γκερτ Ντεκλέρκ και τον Βέλγο φυσιοθεραπευτή Λίβεν Μάεσαλκ, αλλά δεν μου έχουν δώσει προθεσμία για το πότε θα μπορέσω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να κυλήσει η διαδικασία της ανάκαμψης 100% σωστά. Υπήρχαν πολλές ρωγμές. Οι τένοντες θα μπορούσαν να έχουν σχιστεί ανά πάσα στιγμή. Ήταν σαν βρεγμένο χαρτί κουζίνας».

Στη Σίτι δεν θέλουν να “πιέσουν” την επιστροφή του Βέλγου στην αγωνιστική δράση. Έτσι, το σενάριο επιστροφής του μέσα στο Δεκέμβριο έχει αποκλειστεί. Στόχος είναι να επανέλθει ο Ντε Μπρόινε μόλις ξεπεράσει στο 100% το πρόβλημα τραυματισμού του, ώστε να αποφύγει τυχόν υποτροπή.//ΓΘ

 



Source link