Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νετζήπογλου: «Μοναδικό να βλέπεις μέσα από το “1968” την ιστορία της ΑΕΚ, θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»


 

O διεθνής γκαρντ/φόργουορντ της ΑΕΚ, μίλησε στο ertsports.gr για την ταινία – σταθμό στην ιστορία της “Βασίλισσας”, το κίνητρο που έχουν άπαντες στην ομάδα για την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής του συλλόγου, την μεταγραφή του, αλλά και το σημερινό μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (17:15, ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ).

Στο πλαίσιο της εκδήλωση για την ονοματοδοσία της ΑΕΚ, το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ταινία “1968”, η οποία αναφέρεται στη νίκη της ομάδας μπάσκετ της “Ενωσης” επί της Σλάβια Πράγας και την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης το 1968 στην Αθήνα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ένα από τα πρότζεκτ της φετινής ομάδας, ο Όμηρος Νετζήπογλου, μίλησε για τα συναισθήματα που του προκάλεσε η ταινία. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει οι άνθρωποι της “Βασίλισσας” αλλά και στο κίνητρο που έχουν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας να κατακτήσουν τίτλο για να γιορτάσουν τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Τέλος, ο διεθνής φόργουορντ, έκανε το σχόλιο του για το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά και για το ματς που ακολουθεί κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ για την πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Όμηρος Νετζήπογλου:

Για την ταινία “1968” και τα συναισθήματα που του προκάλεσε: «Ήταν η πρώτη φορά που είδα την ταινία. Ήταν κάτι το μοναδικό. Συγχαρητήρια σε όσους έβαλαν το… λιθαράκι τους για να μπορέσει να υλοποιηθεί αυτό το εγχείρημα. Διαδραματίζονται μέσα σε αυτή, γεγονότα και πράγματα που δεν τα ξέρουμε. Όλοι μέσω της ταινίας έμαθαν και κατάλαβαν το πόσο μεγάλη ιστορία έχει η ΑΕΚ. Είναι ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Ευρώπης. Εμείς, οι παίκτες δηλαδή, είμαστε τυχεροί που αγωνιζόμαστε για έναν τέτοιο σύλλογο. Πόσο μάλλον, όταν αυτό γίνεται σε μία επετειακή χρονιά, αφού συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας».

Για το κίνητρο που έχουν στην ομάδα να συνδυάσουν τα 100 χρόνια του συλλόγου με την κατάκτηση ενός τίτλου: «Εννοείται πως έχουμε στόχο να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Παίζουμε στην ΑΕΚ και πρέπει να διεκδικούμε ότι μας αναλογεί. Και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να τα καταφέρουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας».

Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της ΑΕΚ, η οποία με πρόσθεσε στο δυναμικό της και έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Από την πλευρά μου, εννοείται πως είμαι έτοιμος να δώσω όλο μου το είναι για να κάνει η ομάδα κάτι καλό. Έτσι, θα νιώσω πως ανταποδίδω αυτά που έχω πάρει. Παράλληλα, με έναν τίτλο θα δώσουμε και χαρά στον κόσμο μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Στοχεύουμε σε αυτό το ματς να παλέψουμε και να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Από εκεί και πέρα, δεν σου κρύβω πως έχουμε εστιάσει και στο παιχνίδι κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ, για την πρεμιέρα μας στο Basketball Champions League. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στα δύο αυτά παιχνίδια».

Ο Όμηρος Νετζήπογλου, μαζί με τον συντάκτη του ertsports.gr, Γιάννη Κάρμα.



Source link