Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νετανιάχου: «Η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στους στόχους του πολέμου» – «Να απελευθερώσει τους ομήρους μας»

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε την Παρασκευή (1/12) πως η Χαμάς δεν συμφώνησε να απελευθερώσει και άλλους ομήρους, παραβιάζοντας τους όρους της εκεχειρίας, και πως το Ισραήλ παραμένει προσηλωμένο στην επίτευξη των στόχων του, καθώς οι μάχες επαναλαμβάνονται.

Η Χαμάς δεν απελευθέρωσε όλες τις γυναίκες ομήρους, όπως είχε συμφωνηθεί, και εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ, επισημάνθηκε από το γραφείο του Νετανιάχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με την επανάληψη των μαχών υπογραμμίζουμε: η ισραηλινή κυβέρνηση είναι προσηλωμένη να επιτύχει τους στόχους του πολέμου – να απελευθερώσει τους ομήρους μας, να εξαλείψει τη Χαμάς και να διασφαλίσει ότι η Γάζα δεν θα αποτελέσει ποτέ απειλή για τους κατοίκους του Ισραήλ», αναφέρεται στην ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Εξάλλου, η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρου (ΔΕΕΣ) ανακοίνωσε πως διευκόλυνε την απελευθέρωση και τη μεταφορά στη Ραμάλα 19 παλαιστίνιων κρατουμένων, από ισραηλινά κέντρα κράτησης.

Ο αριθμός που ανακοινώθηκε από τη ΔΕΕΣ περιλαμβάνει μόνον αυτούς, για την απελευθερώση των οποίων είναι άμεσα αρμόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγκεκριμένος οργανισμός με έδρα την Ελβετία ήταν αρμόδιος, για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα και Παλαιστινίων που κρατούνται σε ισραηλινές φυλακές.



Source link