Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νεκρή 30χρονη Γερμανίδα που πήγε σε συναυλία υπέρ της ειρήνης στη Γάζα


Τραγική κατάληξη φαίνεται να είχε η υπόθεση απαγωγής μιας νεαρής γυναίκας με καταγωγή από το Ισραήλ και τη Γερμανία από μέλη της Χαμάς χθες. Η 30χρονη κοπέλα απήχθη από μέλη της Χαμάς λίγο μετά το ξέσπασμα του πολέμου στη Γάζα, ενώ αγωνία υπάρχει για άλλη κοπέλα που έπεσε κι αυτή στα χέρια των Παλαιστίνιων.

Οι δυο κοπέλες διασκέδαζαν σε φεστιβάλ υπέρ της ειρήνς στη Γάζα. Και οι δυο χάθηκαν από εκεί και λίγο αργότερα άρχισαν να κυκλοφορούν βίντεο στα social media στα οποία φαινόταν να έχουν απαχθεί από Παλαιστίνιους μετά την επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ.

Το σώμα της 30χρονης Ισραηλινογερμανίδας Shani Louk εμφανίζεται μόνο με τα εσώρουχα σε καρότσα ενός αγροτικού οχήματος με στρατιώτες της Χαμάς.

Οι Παλαιστίνιοι δείχνουν να μεταφέρουν το σώμα της άτυχης κοπέλας ως τρόπαιο. Το σώμα δείχνει άψυχο και αυτό έκανε τις αρχές του Ισραήλ να θεωρήσουν νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Αρχικά πάντως, δεν είχε γίνει γνωστή η ταυτότητά της. Άνθρωποι όμως, που ήξεραν την 30χρονη κατόρθωσαν να την αναγνωρίσουν από τα ράστα μαλλιά της, αλλά και ένα τατουάζ που είχε.

Πηγή: Νewsit



Source link