Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Να πω την αλήθεια δεν το ήθελα το Shopping Star, τώρα το θέλω»


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε σε εκδήλωση για την παρουσίαση ενός νέου αρώματος, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Shopping Star. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή για το νέο τηλεοπτικό project που ανέλαβε αλλά και τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ήρεμη. Περιμένω να το δείτε. Δεν με ενοχλεί (σ.σ. η σύγκριση με την Βίκυ Καγιά) γιατί αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι εγώ, η Βίκυ, μία άλλη γυναίκα που έχει έρθει στον χώρο από τη μόδα, είναι λογικό να συγκριθούμε σε πολλά πράματα. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό, δεν μου φαίνεται περίεργο.

Όλα κάποια στιγμή κάποιος τα είχε πριν. Η Βίκυ είναι μία πολύ πετυχημένη γυναίκα, που έκανε αυτό το project με τεράστια επιτυχία. Μία χαρά. Συγκρίνετέ όσο θέλετε» ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Τηλεοπτικά δεν ετοιμάζω κάτι άλλο. Είναι τέλειο το Shopping Star. Αυτό θέλω, να το ζήσω, να το μάθω. Δεν το ήθελα. Τώρα που το έζησα, το θέλω. Δεν το ήθελα, δεν ήξερα, το δοκίμασα και μου άρεσε. Να πω την αλήθεια» πρόσθεσε, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

 



Source link