Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νέο ιστορικό χαμηλό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πέρυσι είχε αφήσει υποσχέσεις ότι κάτι καλό δομείται στο «Ολντ Τράφορντ», φέτος όμως η πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αισιοδοξία…

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» γνώρισαν ακόμη μια βαριά ήττα στο «Θέατρο των Ονείρων», που την περίοδο 2023-24 έχει αποδειχθεί… Θέατρο Σκιών για την ομάδα του Τεν Χαγκ και τους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την «παρέλαση» της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι με 3-0 στο πρωτάθλημα, ήταν η σειρά της Νιούκαστλ να σκυλέψει το αγωνιστικό πτώμα της Γιουνάιτεντ και να φύγει νικήτρια από την ίδια έδρα με το ίδιο σκορ, για το αγγλικό Λιγκ Καπ, σημειώνοντας παράλληλα το πρώτο «διπλό» σε αυτό το γήπεδο μετά από 10 χρόνια.

Η τελευταία ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκαλεί μια ζοφερή ανάγνωση, σύμφωνα με την εταιρεία στατιστικής ανάλυσης Opta, καθώς:

-Έχασε συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με 3+ γκολ για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 1962, ενώ αυτή ήταν η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της Νιούκαστλ επί των «Κόκκινων Διαβόλων» από τον Σεπτέμβριο του 1930 (7-4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει 8+ από τα 15 πρώτα παιχνίδια της σε μια σεζόν για πρώτη φορά από το 1962-63 (εννέα φέτος).

-Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχασαν πέντε από τα δέκα πρώτα παιχνίδια τους εντός έδρας για πρώτη φορά από την περίοδο 1930-31.

Αυτό σημαίνει ότι έχουν πάρει μόλις 15 βαθμούς από τα πρώτα 10 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, που σημαίνει ότι είχαν λιγότερους μόνο σε δύο προηγούμενες σεζόν τους στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον επόμενο μήνα, έως τις αρχές Δεκεμβρίου, είναι ιδιαίτερα βαρύ καθώς περιλαμβάνει έξι αγώνες, από τους οποίους οι πέντε είναι εκτός έδρας: Αναλυτικά:

04 Νοεμβρίου: Φούλαμ (Εκτός) – Πρέμιερ Λιγκ

08 Νοεμβρίου: Κοπεγχάγη (Εκτός) – Τσάμπιονς Λιγκ

11 Νοεμβρίου: Λούτον (Εντός) – Πρέμιερ Λιγκ

26 Νοεμβρίου: Έβερτον (Εκτός) – Πρέμιερ Λιγκ

29 Νοεμβρίου: Γαλατασαράι (Εκτός) – Τσάμπιονς Λιγκ

2 Δεκεμβρίου: Νιούκαστλ (Εκτός) – Πρέμιερ Λιγκ



Source link