Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νέοι φόβοι για το Στεφανοβίκειο – Ήχησε το 112 για έξι χωριά γύρω από τη λίμνη Κάρλα

Δεν είναι καλά τα νέα όσον αφορά την λίμνη Κάρλα και τη στάθμη των νερών της.

Όπως φαίνεται στη μελέτη που διεξήγαγε το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών τα ύδατα όχι μόνο δεν υποχωρούν αλλά η στάθμη ανεβαίνει προκαλώντας επαύξηση της πλημμύρας στις γύρω περιοχές περιλαμβάνοντας και την Αεροπορική Βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, όπου πρόσφατα δεκάδες ελικόπτερα καθηλώθηκαν στο έδαφος , αφού πλημμύρισε το στρατόπεδο όπου σταθμεύουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τους σχετικούς πίνακες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήχησε το 112 για έξι χωριά γύρω από τη λίμνη

Μήνυμα από το 112 εστάλη στα Κανάλια Μαγνησίας, στο Ριζόμυλο, στο Στεφανοβίκειο, στη Σωτήριο, στη Νίκη και στο Αχίλλειο. Λίγο πριν τις 8 το απόγευμα εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα από την Πολιτική Προστασία στους κατοίκους των έξι χωριών. Όλοι οι κάτοικοι των συγκεκριμένων χωριών περιμένουν να δουν τι θα συμβεί, ελπίζοντας πως δεν θα ζήσουν και αυτοί την καταστροφή.

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις, η 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο έχει πλημμυρίσει και οι εικόνα που υπάρχει από τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι ότι η στάθμη του νερού είναι πολύ ψηλά. Το ερώτημα που μέχρι στιγμής δεν έχει απαντηθεί από την κυβέρνηση είναι, εάν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν ελικόπτερα που βρίσκοντας σε υπόστεγα επισκευής.

Πηγή: thenewspaper.gr



Source link