Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νέοι μπελάδες για τον Άντονι


 

Μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην φίλη του, Γκαμπριέλα Καβαλίν, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται και από άλλες δύο γυναίκες, για ανάλογη συμπεριφορά.

Όπως αποκάλυψε το “RMC Sport”, η πρώτη καταγγέλουσα ονομάζεται Ραΐσα Ντε Φρέϊτας και ισχυρίζεται ότι χρειάσθηκε να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο μετά από έναν καυγά που είχαν τον Μάιο του περασμένου έτους. Φοιτήτρια της Νομικής, η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από τον Αντονι και την Μαλού Οχάνα -πρώην σύζυγο του Βραζιλιάνου παίκτη, Ντουντού– στο αυτοκίνητο του επιθετικού της Γιουνάιτεντ, φεύγοντας από ένα νυχτερινό κέντρο στο Σάο Πάολο.

Η δεύτερη μαρτυρία προέρχεται από την Ίνγκριντ Λάνα. Η νεαρή γυναίκα, μια 33χρονη τραπεζίτης, υποστήριξε σε συνέντευξή της στο “Record TV” ότι ο Άντονι ήταν επιθετικός απέναντί της τον περασμένο Οκτώβριο.

«Προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί μου και δεν το ήθελα. Με έσπρωξε στον τοίχο και κτύπησα το κεφάλι μου», είπε στη βραζιλιάνικη τηλεόραση.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός αρνήθηκε τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη Δευτέρα (4/9).//Λ.



Source link