Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νέα έκδοση Mercedes-AMG GT2 Pro

Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, η Mercedes αποκάλυψε το AMG GT2, ένα από τα ισχυρότερα αγωνιστικά αυτοκίνητα για πελάτες. Τώρα η Γερμανική εταιρεία μας παρουσιάζει την νέα έκδοση Pro με περισσότερη ισχύ μέσω ενός κουμπιού «push-to-pass».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ισχύς των 697 ίππων από τον 4,0-λιτρο V8 biturbo κινητήρα αυξάνεται στους 739 ίππους με το πάτημα του εν λόγω κουμπιού. Παρόλο που είναι προσωρινή αύξηση, οι οδηγοί στην πίστα μπορούν να πραγματοποιήσουν προσπεράσεις ακόμα πιο εύκολα. Η Mercedes πρόσθεσε επίσης αμορτισέρ με τέσσερις ρυθμίσεις, αναβαθμίζοντας τις τρείς που είχε το «απλό» GT2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ματ γκρι επιφάνειες με μπλε λεπτομέρειες, τα νέα πίσω φτερά, η νέα πίσω αεροτομή όπως και οι νέες ζάντες δίνουν στο Pro ένα ακόμα πιο αγωνιστικό χαρακτήρα.
Αναπτυγμένο για χρήση στον χώρο των ηλεκτρονικών αθλημάτων (e-sports), το τιμόνι της Cube Controls έχει βελτιστοποιηθεί για το GT2, ενσωματώνοντας το κουμπί «push-to-pass».

Το πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών ασφαλείας είναι αυτό που καθιστά το GT2 Pro τόσο ιδανικό για λιγότερο έμπειρους οδηγούς. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αναβάθμισης του κόκπιτ με ένα σύστημα πόσιμου νερού και ένα πακέτο ψύξης για το κράνος.

Ο Christoph Sagemüller, επικεφαλής του Mercedes-AMG Motorsport, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που έχουμε επιτύχει τον επόμενο ορόσημο στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για πελάτες με το Mercedes-AMG GT2 Pro.»



Source link