Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μ. Παπαδημητρίου: Απέτυχε παταγωδώς το πείραμα Μιτζικού στο Ν. Πήλιο

παπαδημητρίου δημαρχείο

“Το πείραμα Μιτζικού απέτυχε παταγωδώς και ελπίζω να το αντιληφθούν όσοι στήριξαν την υποψηφιότητα για το δήμο Νοτίου Πηλίου”, δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Βόλου ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο, Μιλτιάδης Παπαδημητρίου, ο οποίος θα διεκδικήσει και πάλι το δήμο Ν. Πηλίου.

Χαρακτήρισε δε την παρουσίαση υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Μιτζικού, εννιά μήνες πριν τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση, “πανελλαδική πρωτοτυπία” προσθέτοντας ότι ήδη το 50% των υποστηρικτών του κ. Μιτζικού που συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές του “έχουν γυρίσει την πλάτη”.

Ο κ. Παπαδημητρίου καταδίκασε τον τρόπο διοίκησης του δήμου από τον κ. Μιτζικό και έφερε ως πρόσφατο παράδειγμα το γεγονός ότι ο δήμος σύρεται στη δικαιοσύνη για την αγορά δύο οχημάτων τζιπ τα οποία προορίζονταν για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και τελικά εξυπηρετούν προσωπικές ανάγκες του δημάρχου και του αντιδημάρχου, ενώ δεν έχουν πληρωθεί. Μάλιστα ο δήμαρχος μένει στο Βόλο και χρησιμοποιεί το εν λόγω όχημα, κάτι “που ενοχλεί και τους δημότες ως πρακτική και νοοτροπία στη χρήση των πραγμάτων του δήμου και διαχείρισης της δημοτικής περιουσίας”.

Επιπλέον επισήμανε ότι η κίνηση του κ. Μιτζικού να ανακοινώσει υποψηφίους για το ψηφοδέλτιό του μήνες πριν τις εκλογές, αφορά “εσωκομματικές διαδικασίες στη Ν.Δ., ποιος θα φοβηθεί ποιον, καθώς το παιχνίδι παίζεται μεταξύ του κ. Χαλέβα και του κ. Μιτζικού. Κάποιοι θεωρούν ότι το Νότιο Πήλιο αποτελεί έναν προορισμό αποκατάστασης όσων δεν πήγαν καλά και δεν ευδοκίμησε η πολιτική τους καριέρα στο Βόλο, ή στην Περιφέρεια ή σε άλλες θέσεις. Όποιος λοιπόν έχει κάποια καταγωγή η όχι από δω, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στο δήμο. Δυστυχώς τέτοιες υποψηφιότητες πηγάζουν από το κόμμα και όχι από την κοινωνία. Δεν με ευχαριστεί αυτή η διαδικασία καθόλου. Έχουμε ανθρώπους που έχουν αναδειχθεί διαχρονικά και υπάρχουν στελέχη που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση για τη διεκδίκηση του δήμου και όχι να περιμένουμε τέτοιες υποψηφιότητες”. Τέλος επισήμανε ότι ο ίδιος θα διεκδικήσει εκ νέου το δήμο Ν. Πηλίου και ότι είναι ώριμες οι συνθήκες στην κοινωνία “να καταδικαστούν τέτοιες συμπεριφορές που είναι μειωτικές για τους κατοίκους του δήμου”.

www.ertnews.gr



Source link