Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μπελάδες για Ιτό – www.ertsports.gr


 

Η ιαπωνική αστυνομία ανακοίνωσε την Πέμπτη (1/2) ότι άρχισε την διεξαγωγή έρευνας, εναντίον του διεθνούς μέσου της Ρεμς, Γιούνια Ιτό, μετά από σχετικά δημοσιεύματα στα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, ότι δύο γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση.

«Λάβαμε μια ποινική καταγγελία εναντίον του Ιτό και αρχίσαμε την έρευνα», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Οσάκα, αρνούμενος να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο 30χρονος Ιτό, συμμετέχει στο Κύπελλο Ασίας, που διεξάγεται στο Κατάρ, με την εθνική Ιαπωνίας, που προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι δύο γυναίκες, κατηγορούν τον Ιτό ότι σε ξενοδοχείο στην Οσάκα τον Ιούνιο του 2023, μετά από αγώνα μεταξύ Ιαπωνίας και Περού, τους επιτέθηκε σεξουαλικά.

Ο διεθνής μέσος, ο οποίος εντάχθηκε το 2022 στην Ρεμς και είναι βασικός στην γαλλική ομάδα, αρνήθηκε τις κατηγορίες, σύμφωνα με το ιαπωνικό πρακτορείο “Kyodo”, επικαλούμενος τον δικηγόρο του, ο οποίος κάνει λόγο για «εντελώς αβάσιμες κατηγορίες».

Ερωτηθείς από τον Τύπο στη Ντόχα, ο Ιάπωνας προπονητής Χάιμε Μοριγιάσου είπε: «Δεν γνωρίζω ακόμη πλήρως τις κατηγορίες. Θα τις αντιμετωπίσω αφού τις εξετάσω».//Λ.



Source link