Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μπαρτζώκας: «Θα πάρουμε ακόμα έναν παίκτη»

Για την απόκτηση ακόμη ενός παίκτη κινείται ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός των Πειραιωτών, λίγο πριν το τζάμπολ του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», που ξεκινά αύριο στην Κύπρο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι τιμητικό για εμάς, που ερχόμαστε κάθε χρόνο στην Κύπρο. Νιώθουμε πολύ ωραία με τη φιλοξενία. Για εμένα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, που παίζουμε για τη μνήμη του Νεόφυτου. Ξέρω πολύ καλά την ιστορία, έχω γνωρίσει την οικογένειά του. Πραγματικά νιώθω μεγάλη χαρά, που βοηθούμε λίγο για να τον θυμόμαστε κάθε χρόνο.

Γενικά η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια είναι πολύ καλή. Το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ καλό. Μας δίνεται η δυνατότητα να τεστάρουμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε πριν την Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι αυτό το τουρνουά θα δώσει μια καλή εικόνα για το πού μπορούμε να φτάσουμε φέτος».

Για τους διεθνείς της ομάδας: «Έχουμε έξι διεθνείς. Είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους διεθνείς από όλη την Ευρωλίγκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ενίσχυση του Ολυμπιακού: «Θα πάρουμε έναν παίκτη ακόμα. Είμαστε μια ομάδα, που έχει υψηλό επίπεδο. Πρέπει να πάρουμε κάποιον παίκτη, που θα μας κάνει καλύτερους. Έχουμε στοχεύσει σε 3-4 περιπτώσεις».

 



Source link