Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μπαίνει στις προπονήσεις ο Μήτογλου


 

Ο διεθνής φόργουορντ έκανε το πρωί της Τρίτης (12/9) τις προγραμματισμένες εξετάσεις στο χέρι του, με τα αποτελέσματα να είναι θετικά και να του επιτρέπουν να μπει στις προπονήσεις και να παίξει στο “Nick Galis Tournament” της Ρόδου.

Σχεδόν 20 ημέρες από τον τραυματισμό του που του στέρησε τη δυνατότητα να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Mundobasket, ο Ντίνος Μήτογλου είναι έτοιμος να πατήσει και πάλι παρκέ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα ήταν “καθαρά” με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο να ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του στη δράση.

Αυτό σημαίνει πως ο Εργκίν Αταμάν θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του στην Ρόδο. Θυμίζουμε πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για το “Nick Galis Tournament” θα αντιμετωπίσει τις Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίστοιχα, ενώ στις 23-24 του μήνα θα γίνει το τουρνουά-θεσμός στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, το «Παύλος Γιαννακόπουλος», με το “τριφύλλι” να αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου την πρώτη μέρα και μία εκ των Εφές και Παρτίζαν τη δεύτερη.



Source link