Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μπέρτανς: «Θα γυρίσουμε με μια γλυκόπικρη γεύση»


 

Ο Λετονός φόργουορντ δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο τελευταίο τρίποντο που θα έδινε την νίκη στην ομάδα του, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως το Mundobasket τους αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.

Η Λετονία δεν κατάφερε να κάνει ακόμα μια έκπληξή και να προκριθεί στις “4” κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ο παίκτης των Θάντερ αν και ήταν ένας από τους καλύτερος παίκτες της ομάδας του με 6 τρίποντα και συνολικά με 20 πόντους δεν κατάφερε να ευστοχήσει και στο τελευταίο σουτ που θα έδινε την πρόκριση στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέρτανς

«Είμαι υπερβολικά περήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Παλέψαμε σε κάθε ματς, βάλαμε τους εαυτούς μας σε αυτή τη θέση επειδή παίζαμε σωστά, ως ομάδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σήμερα στο φινάλε. Όταν ήρθαμε εδώ, ο στόχος ήταν να τα δώσουμε όλα σε κάθε αγώνα. Είχαμε πολλά φιλικά στη χώρα μας, ο αδελφός μου το είχε πει, ότι θα κάνουμε τα πάντα. Κάθε παιδί στα αποδυτήρια το έκανε αυτό. Ουδείς σκέφτεται το μέλλον του μετά από αυτό το τουρνουά, έχουμε ακόμα δύο αγώνες. Χωρίς τον Ζάγκαρς δεν θα ήμασταν στο παιχνίδι. Θέλουμε τώρα ακόμα δύο νίκες.

Είναι ωραίο να βλέπεις μικρές χώρες να βρίσκονται σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Θα γυρίσουμε με γλυκόπικρη γεύση. Ήταν μία καλή ευκαιρία να δείξουμε την ταυτότητά μας αυτό το τουρνουά. Για εμάς ήταν κάτι σαν το πρώτο μας μεγάλο ραντεβού με το υψηλότερο επίπεδο του μπάσκετ. Πιστεύω ότι οι οπαδοί μας θα είναι περήφανοι για τους παίκτες μας, όπως είμαστε περήφανοι εμείς με την υποστήριξή τους στη Τζακάρτα και εδώ» //ΝΚ



Source link