Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μπέλιγχαμ: «Τα πόδια μου έτρεμαν, όταν οι οπαδοί τραγούδησαν το “Hey Jude”»


 

Στα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” ο Άγγλος μεσοεπιθετικός με γκολ του στις καθυστερήσεις έκανε την ανατροπή κόντρα στην Χετάφε και έδωσε στη Ρεάλ ακόμα μια νίκη. Στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως η στιγμή του γκολ ήταν η πιο δυνατή που έχει ζήσει ποτέ.

Μπέλιγχαμ λαμπρός την οδηγεί. Ο 20χρονος Άγγλος έχει πάρει από το χέρι την “Βασίλισσα” στα πρώτα της παιχνίδια στη La Liga, καθώς σκόραρε και στο τέταρτο παιχνίδι με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης, κόντρα στην Χετάφε.

Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη φορά που ο Μπέλιγχαμ αγωνίστηκε στο θρυλικό “Σαντιάγκο Μπερναμπέου“. Ο 20χρονος στις δηλώσεις του με την λήξη του αγώνα τόνισε πως η στιγμή του γκολ ήταν η πιο δυνατή που έχει ζήσει ποτέ.

«Η στιγμή του γκολ είναι η πιο δυνατή που έχω ακούσει ποτέ. Όταν οι οπαδοί τραγούδησαν το “Hey Jude” ήθελα να σταματήσω και να τους ακούσω. Τα πόδια μου έτρεμαν. Με απέκτησαν γι’ αυτές τις στιγμές», δήλωσε συγκεκριμένα και πρόσθεσε: «Κάθε φορά που έκανα κάτι καλό ένιωθα τη στήριξη του κόσμου. Δεν ξέρω τι έκανα για να το αξίζω. Ελπίζω να συνεχίσω να συνεισφέρω».//



Source link