Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μπέλιγχαμ: «Ο Ζιντάν έγραψε την Ιστορία της Ρεάλ αλλά δεν προσπαθώ να τον μιμηθώ, θέλω να είμαι ο Τζουντ»


 

Ο 20χρονος Άγγλος διεθνής μέσος φορά τη φανέλα με τον αριθμό 5 στη “Βασίλισσα”, που φορούσε στην θητεία του στους “μερένγκες” ο θρυλικός Ζιζού και δεδομένου ότι πολλοί είναι εκείνοι που προχωρούν σε… συγκρίσεις, ο ικανότατος μεσοεπιθετικός έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ προσαρμόστηκε άμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου είναι ο… καταλύτης της “Βασίλισσας”, που μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις της La Liga.

Μάλιστα, ο 20χρονος Άγγλος διεθνής άσος φορά τη φανέλα με τον αριθμό 5, που φορούσε στην θητεία του στους “μερένγκες” ο θρυλικός Ζινεντίν Ζιντάν και δεδομένου ότι πολλοί είναι εκείνοι που προχωρούν σε… συγκρίσεις, ο ικανότατος μεσοεπιθετικός έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Θαυμάζω τον Ζιντάν, έγραψε την Ιστορία αυτού του συλλόγου, αλλά δεν προσπαθώ να τον μιμηθώ. Θέλω να είμαι ο Τζουντ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, είμαι πολύ χαρούμενος με το ντεμπούτο μου, αλλά δεν παρασύρομαι, έχω μεγάλους στόχους και η σεζόν είναι ακόμα μεγάλη», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Άγγλος μέσος, ενώ ο “Ζιζού” σχολίασε: «Ελπίζω ο Τζουντ να έχει μια καλή καριέρα».//Λ.



Source link