Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Μου έδωσαν κάτι πιο δυνατό, βγήκα στους δρόμους γυμνός»


Ο Κώστας Καζάκας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και μεταξύ άλλωνμίλησε για την περίοδο που συμμετείχε σε βιντεοταινίες και τις υψηλές οικονομικές απολαβές από αυτές ενώ περιέγραψε και ένα περιστατικό κατά το οποίο σε ένα γύρισμα βγήκε γυμνός στους δρόμους.

Ήταν καλά τα λεφτά από τις βιντεοταινίες;

Ναι. Τις έκανα όταν ήμουν στη δραματική σχολή γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα. Ήταν 7.000 δραχμές το μεροκάματα. Και τι βιντεοταινίες! Από τους τίτλους θα καταλάβεις: «Η Παρθένα και η Πινέζα» με τον Νίκο Ρίζο, «Η Μαντόνα από τη Δραπετσώνα» με τη Ρένα Παγκράτη, «Ο Φερετράκιας» με τον Πάνο Σουπιάδη, «Κύριε καθηγητά, που κοιμηθήκατε χθες;» με τον Γιώργο Κωνσταντίνου κ.α. Μικρά ρολάκια, αλλά έβγαζα μεροκάματο και είχα πει πως, όταν βγω στο θέατρο, θα σταματήσω. Κάποια στιγμή μού πρότειναν και μια με πρωταγωνιστικό ρόλο, γιατί είχε γυμνό μέσα και δεν δέχονταν οι σταρ εκείνης της εποχής να το κάνουν. Η βιντεοταινία είχε τίτλο «Τα ναρκωτικά».

Ήταν με τον Σπύρο Μισθό, τον Κώστα Καραγιώργη και άλλους, είχε άλφα και βήτα μέρος. Τότε είχα πάρει 97.000 δραχμές. Όταν πλήρωνα 5.000 δραχμές το νοίκι μου και 2.6000 δραχμές τη σχολή μου, ήταν πολλά λεφτά για μένα. Σώθηκα με αυτές τις δύο ταινίες τότε. Αυτό ήταν στην ουσία το πρωταγωνιστικό μου ντεμπούτο. Γυμνός στην οθόνη!

Στην τελευταία σκηνή που έπαιζα τον ναρκομανή, κι επειδή ήθελαν να με ξεκάνουν, μου δίνουν κάτι πιο δυνατό, το παίρνω και βγαίνω στους δρόμους, πετάω ένα ένα τα ρούχα μου, μένω γυμνός και στο τέλος σκοτώνομαι. Θυμάμαι τότε, είπε τη φοβερή ατάκα η μανούλα μου, που πήρε τη βιντεοταινία από το βιντεοκλάμπ και την είδε: «Ωραίο εργάκι, Κωστάκη μου, αλλά στο τέλος ένα βρακάκι χάθηκε να το φοράς;».



Source link